Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo moja kolegica Marina sa FTV-a, onda mi je sve više jasno kako se preko novinarskog posla dolazi do fotelja i potparola... A što se tiče psihijatrije, neka svima za domaću zadaću bude da istraže sve što mogu o drogama koje su ilegalene i onima koje su legalne... Zašto, upravo zato što nam ti isti psihijatri daju još gore droge - hemiju čistu, da bi nas kao liječili... A psihijatar jest jednako-svećenik kome se ljudi ispovjedaju i tako se širi sve o vama, pa nam nisu potrebne obavještajne službe, imamo mi naše psihiće...
MARINA JE ZA MISICE, PRELIJEPA JE NANE MI.
Marina srećo mogu li i ja kod tebe u ludnicu :)))
Joj marina Kako bi ti lizo pichku
MILF !
dobra ti ta zastava doktorice,kad dodjem stavi mi je na glooovu mozda dodjem tobe
imal kakva terapija za mene ovakva zakr.zljala
Kompletan Sokolac je ionako vec odavno forenzicka psihijatrija. Ali zato je ova Marina na slici ko grom, svaka cast mala :)
A ja bi joj polizala picu
Ja bi joj cuclala sise
Uf... Portparol je za 10..
Ova Marina ima fonasi do jaja
Hoce li Durmitorski psihijatar Dragan Dabic voditi psihijatriju? Ah nece on u ?Agu truhe :D
velike stvari su se dešavale oko tog objekta