Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja Esma kad bi citava Engleska dosla da trazi grobnice opet ih ne bi sve nasli, koliko ih bosanska zemlja krije. Al sto kazu ne moze dusman pobiti koliko bosanska mati moze rodit. Neka ti je sa srecom. Za mnoge majke je pronalazak tih kostiju jos jedina zelja u zivotu.
I meni su "sumljive" tvoje "namere" zbog kojih si napisao ovaj komentar, koji da budem iskren nisam najbolje shvatio. U svakom slucaju razboriti ce skontati moj komentar, a siguran sam da su takvi ovdje ipak vecina.
I kad kazem za ovo ubijanje, dakako da spominjem samo bosance jer su oni apsolutno vecina stradalih (pod bosancima mislim na sve one koji Bosnu dozivljavaju svojom domovinom - bili oni Bosnjaci, Srbi, Hrvati ili ostali). Da se stradali bosanci ne mogu izjednaciti sa Bosnjacima, dokaz je Sarajevo gdje je od cetnickih granata stradalo i na stotine ne-Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Respekt, mala
Reko bih da je ovo prvenstveno pametan poslovni potez ako se već bavi ovom oblasti. Ona je toga jako svjesna.
otresa bi je ka seljak sljivu
fina je, podero bi ju kao šiptar bibliju
koliko će nas koštati hiljada eura ti tvoji napori
e vidis to se ne kaze,..
esma ozeni me
ŽIVIO SDP BiH!
Curo svaka ti cast!? Sve pohvale i cestitke i samo naprijed!
tvrdoglavi jebem ti zenski rod
Kaže mi tajo da joj je i mati ljekar, završila medicinu prije rata u Sarajevu i nostrificirala diplomu u Engleskoj. Vrlo priznata u svojoj community gdje radi. Esma ide maminim stopama a bivša domovina joj dobro dođe za specijalizaciju fornzike, jer u Engleskoj nema masovnih grobnica kao ni puno leševa. Ovako će ekspresno skupiti iskustvo i biti priznata u svojoj struci a kada izda knjigu koju priprema biće i poznata. Respect!
Esma, udaj se za mene.
Ljepotice naša ;) .
E pa svaka cast,hvala ti za taj veliki gest..!
Dr. Temperance Brennan
Bolje da nas posjeti kakav grobar da pokopa ove faraone od vladara