Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se neko može deradikalizirati ili reintegrirati u društvo ko ode za novac, zbog ideologije, ili čistog egzibiziocizma svojom voljom da ubija narod na prostoru neke treće države ?
Smrt svi nekim organizacijama sloboda narodu.
Ja bih prije rekao da je rat u ex YU bio samo odskocna daska nacionalizmu i fasizmu u Europi
krivi su imigranti !!!! boli njih briga za nekom tamo bosnicom....i ne znaju cestito za nas
e sad mi krivi sto niste nista bolji od nas....sljam tinja svagdje dok ne nadje razlog da izbije na povrsinu
Jel' ovo piše da je Breivik srpski heroj? Nadahnut njihovom idejom? Eto, mi nismo znali.
Desnicar moze samo naloziti raju sa biroa ili pak one sto rade za 6 joja.
Pa zasto gospopdo levicari ostavljate ljude na ulici bez posla i bez skole pa su tako nepismeni i siromasni? Sta treba da vam kazu, hvala!
Pa i jeste to je surova realnost. Mene je strah svih desnicara u BiH jer opasno loze narod a ustvati grade sebi mjesta na visokim pozicijama a jedni sa jedne strane misle da ce se drzava chepati drugi zele da zive bez rak rane kantona RS
desnicari ce nas vratiti u kameno doba a mozda i u nestanak...samo iz jednog razloga...jer nema ljevice...