Komentari (1756)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tek bi onda ratovali...!
Onda bi ratovali oko podjele, koliko ce kome teritorije.
Ma ko ce ratovati? Mislis da ce biti treceg entiteta? Sjeti se ovoga sto cu sada napisati: Ako dodje do bilo kakvog prekrajanja, a nece, Hrvati ne samo da ne bi dobili treci entitet, nego ne bi dobili nista. A izgleda da ih neko 'dobronamjeran, bas super jarca.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
"Ugledni" Th sličan tekst objavi svakih par mjeseci, već godinama, u NewStatesman, Novoj Evropi, zatim u Foreign Affairs.. itd. Pošto Timotije razumije naš jezik, treba mu poručiti da ne budali, expert je kao i Dževad Galijašević. Može mu se pisati: [email protected] A Bosancima i Hercegovcima, Makedoncima, Crnogorcima, Hrvatima i Srbijancima, sretan početak zime, sretan dan rudarima, i ne slušajte ove "dušebrižnike". Jednom su nas već zavili u crno, zar ne?
@Boba70BG Voljeli se mi ne voljelii, živimo..najviše patimo zbog vlastodržaca iz sopstvenih redova. Na svu muku ne mora nam ovo imperijalističko smeće zagorčavati život! Oni su nas od 1980. "podsjećali" na nacionalne i vjerske razlike a domaći izdajnici produbljivali i širili mržnju. Orginal naslov glasi: Dysfunction in the Balkans Can the Post-Yugoslav Settlement Survive? A KLIX-ovce su smislile još zlokobniji naslov, kako bi provocirali komentare!.
@dulekrele. Pusti Bobu kraju, on zivi od prodaje cetnickog folklora na svojin standovima diljem serBstva, njemu mir i prosperitet naroda ne odgovara. Njemu odgovara samo njegov prosperitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU se ujedinjuje a nas bi da djeli.
kakav bolan crni referendum....ne vicite šejtana za rep....
Anal-lizičar!!! Nista drugo!
Moze ako Banjaluka i Bosanska Krajina idu u Hrvatsku, i svi Bosnjaci i Hrvati i 'ostali' dobijaju nazad kucu, stan i imanje sto su imali pre rata tamo. A Srbija i Dodik eto im Bjeljina ako hoce, da im nesto das ono, i to je to, cao. I Dubica ponovo bude Bosanska Dubica, Bosanski Novi, itd samo u Hrvatskoj mjesto RS, i usput u EU, moze.
Ili Krajina i Bosna nek se pricljuce Mongoliji il Argentini, uglavnom sve su bolje alternative od tzv. RS.
rat, omiljena tema među susjedima.
1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Tunguzija, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5%
TO JE JEDINA ISTINA RASPAD ZAGARANTOVAN
@TuzleDoSarajeva objasni ovih 49% !
Svi vi dušebrižnici od.ebite od Bosne
Uh na čemu je ovaj vrli analitičar
Ovaj dudla za 10KM.
JA sam čitao da to nije analiza prestižnog analitičara nego nego propalog diplomate koji je svoju karijeru završio u Banja Luci .Prenošenje ovakvog članka sa netačnim uvodom bi trebalo sankcionisati pod hitno . Sada sse samo pitam je li ovo djelo hrvatske ili srpske udbe ??
ja se diliti necu a ratovati ni pod RAZNO.Sotone jedne.pozz iz ledene Finske gdje radijatori sluze ko ukras hahaha
"Zapad je odlučio priznati nove države u okviru starih granica saveznih republika Jugoslavije misleći da će time izabrati soluciju koja umanjuje nacionalizam" E JESU MISLILI SVAKA IM ČAST.
dobar prijedlog samo šta će biti sa Muslimanima u sredini biće ljuti i frustrirani bar ovako misle da imaju državu nekako samo da im se ljiepit ili za hrvate ili za srbe ne znam što ne shvatajuu da će doći dan kada će morati sami živjet a da ne mrze komšije i krive ih za svoj neuspjeh
Mogli bi malo mater ti podijeliti..
ha..ha..ha ma nemoj....to vijekovima pokusavate podjeliti bosnu ....ha...ha...sad plasite nas sa ratom. Pa prosli smo mi rat; izdaju komsija, glad, strah, gubitak najblizih, i pored svega pomirenje sa sudbinom i nepravdom nam nanesenom ..... Koje budale Alahu dragi! BiH dijeliti necete, iditoti!
@Integrator ma, tko prijeti ratom? sta je sa tobom? mislim da si previse preopterecen sa bosnjacima. opusti se malo.