Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, samo zatvor nije adekvatna satisfakcija za učinjeno! Zatvor svakako, ali i da dotični obeštete šumski životinjski fond, tako što će kupiti (kako god im glave znaju!) dvije jedinke ove ugrožene vrste, iz vlastitih novčanih sredstava, te ih pustiti u dio lovišta u kojem su počinili ovaj zločin!
Mudro zboris :) Jedino se tako mogu opametiti.
@Yahel Balkanski čovječuljak zna slušati u samo dva slučaju: 1. Kada mu opališ šamarčinu, ali bukvalno; 2. Kada ga udariš po džepu; Zatvor je samo pošteda za učinjeno balkanskom čovječuljku..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo brate, malo. U pionirsku ih sa zivotinjama zatvoriti.
Ma kakav, pustiti ih u sumu ne naoruzane, gladne, zedne i organizirati lov na njih. Organizirati i prigodne nagrade.
@007 Ima smisla.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NE GODINU NEGO 10 UBICAMA PACENICKIM
Raja, sjetite se da je u Srebrenici strijeljano 10 000 ljudi, i jos u dosta mjesta... Jos su bili preplaseni i gladovali... bjezali... Mislim, uredu je zaliti ovu zivotinju jer i ja osudjujem ovaj akt (bilo kakvo nasilje) ali previse ste digli huku a nista oko genocida da govorite.
da, nad srbadijom
pa ako cemo realnije gore od ovoga je sto neko sastavlja listu i kaze e znas medu mozes ubijati, ali risa ne mozes, medi ima puno pa ko ih jebe. znaci neko se igra boga i odlucuje koju zivotinju mozes strijeljati, loviti, muciti, a koju ne. ne budite licemjeri, ako ste protiv lova, onda ste protiv svih vidova lova,
najpravedniji komentar
Strasno za ponosit se i slikat sa "ulovom" sa sigurnog sakriven upucati jadnu bespomocnu zivotinju! Fuj! Kakva godina zatvora to je premalo za takve primitivce, treba im novcana uz to jos da prodaju sve sto imajui nemaju i da opet ne mogu isplatiti a uz to jos da moraju dva risa nabaviti i pustiti u sumu! Mrzim primitivce i generalno one koji snagu ispoljavaju nad slabijima od sebe!
Čuj ako se utvrdi odgovornost lovaca, onda im prijeti zatvor. Slučajno su oni upucali životinju, omaklo im se...
Omaklo im se i slikanje pored nje i objavljivanje na facebooku. Nisu oni jadni krivi.
TO SMO MI. ŠTO NAM VIŠE ZABRANJUJU MI SMO SVE SKLONIJI KRŠENJU PRAVILA U SVIM SFERAMA ŽIVOTA PA EVO I U OVOME. OVO SU URADILI MEĐEDI KOJI SU SE IZGLEDA KASNO PROBUDILI IZ ZIMSKOG SNA PA NE ZNAJU ŠTA SU URADILI, A NIJE NI ČUDO DA SVAKO KO IMA PUŠKU PA I VAZDUŠNU MOŽE U ŠUMU I UBIJATI SVE ŠTA NAĐE UŠUMI. KRETENLUK BEZ GRANICA !!!!!!!!!
Naj lakse je optuziti obicnog covjeka,sta je postojala opasnost od napada zivotinje ko ce to dokazati.momci se mogu braniti po tom osnovu.A sto politicari ubijaju narod vise od 20 godina to je svima uredu i njih niko nece dirati,ZASTO! mozda su i oni na crvenoj listi ugrozenosti i zastite.ne treba ubijati tako rijetke vrste,protiv toga sam,i treba se voditi racuna o takvim stvarima u zivotu ali ohladite malo ljudi i zamislite se ko ce njihove porodice hraniti ako oni budu u zatvoru.
Sva lovacka udruzenja treba ukinuti i zaustaviti ubijanje neduznih zivotinja.
Gdje ste kupili lovacke dozvole mamu vam yebem, i koji hajvan vam dade dozvolu za oruzje i njemu mamu yebem.
da je tito ziv cuvali bi ga za njega a ovi nasi nisu lovci
ne bojte se lovci, prijeti vam jedino vuk iz šume.
koji frajeri ubili životinju sa 700m daljine i 8m visine sa sigurnog i sad se kurče kao neki umjetnici. U pravom životu seksualno frustrirani iskompleksirani debili sa malim pimpekima.Vidi se po facama da nisu zakoračili u srednju školu.
Dobro rečeno!
Ljut sam ko ris!
Krkani! Tako lijepa i rijetka životinja, al et. Konj ostaje konj, čak i kada drži karabin u ruci.
Oduzeti im dozvole za oruzje I oruzje. ne trpajte sve u isti kos jer zakonom je tacno definisano koje zivotinje su zasticene, kad je sezona lova na odredjenu vrstu radi balansa u prirodi... ovo nisu ni L od lovaca a u svakoj zemlji postoje lovci koji se drze zakona I pravila.