Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo majku medvjeda glupih. Pa kud na minu ne zagaziste.
Hajmo malo objektivno za promjenu. Možda je lovca napao i onda ga lovac ubio u samoodbrani. Ne mora značiti da je tako bilo, ali je MOGUĆE. Najviše me nervira kod ovog naroda što odmah proklinje, psuje... a uopšte ne zna šta se tačno desilo. Uvijek treba čuti i drugu stranu priče pa onda donositi zaključke.
To je tebi objektivno? To je ba lovačka priča sa dna kace.. Tebe da ufati 10 bildera i prebije na mrtvo ime u sred kafane. Ti bi konto da si ti možda kriv. Možda su pogrešno protumačili kad si naručio kolu. Bježi ba.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
EH,DA JE NAUCIT ZIVOTINJE DA KORISTE PUŠKE.
Nadam se da ce ih nesto preživit
tesko da je iz susjedne Hrvatske stigao jer imaju dva ocevidca koji tvrde da su ga vidjeli,jedan prije 4 godine, drugi prije 1 godinu,nadamo se da nije rijec o istome risu tako da ima neke sanse da ima jos barem jedan na istome podrucju.
Facebook moze biti i koristan za adekvatno ''zbrinjavanje'' (citaj premlaćivanje) ovih primitivnih siledzija,i usput gledam kako je samo lijep ovaj ris....bas je lijep
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Ma ja ba ...malo nam je cuka nek nam sad i risovi hodaju ulicama :-)
@Arata Vidim na slikama fakat izgledaju izbezumljeno...problijedili od straha... Majku im krvnicku j.e.b.e.m.!
vidi mu glave ko u hameta
LAGANINI ZABRANITI POTPUNO LOV U BOSNI I KONFISKOVATI IM SVO ORUZJE, UKLJUCUJUCI I METKE! Neka love na Xbox-u ili PlayStation-u.
Hajmo sad hapsenja. Policija ima sve potrebne podatke na Facebooku.
ma ni majmuni nam nisu ravni-da izvinu majmuni.... fuj! Svakoga dana u svakom pogledu sve vise nazadujemo.... Bravo Bosanci i Hercegovci, Bravo!
Nemoj napadati bez veze Bosance, ovo su sigurno Hercegovci ili bar imaju porijeklo iz takozvane Hercegovine?
Lovci sigurno nisu ni znali sta su ubili a po gotovu da je to zabranjeno,licno ih ne osudujem jer ova vrsta riseva ubija mladu jaradi pa i Srne,zeceve a hoce odnijeti i jagnje,kokosi su sitnica za njega ako do njih dode,opasan je stetocina...
Aha, nisu znali? Prosli na crveno i ubili zenu i sesnaest djece, ono nisu vozaci znali da se treba stati na crveno. Hajmo hapsiti, pusti te lovacke price. Mora da si ti jedan od njih?
pravi si debil Tale
Kad ima tolilo pametnjaka valjda ovdje valjda mi jedna moze odgovoriti na ovo. Jesenas u Bihacu, ris je sisao iz sume kod bihaca i podavio 10-20 kokosiju....ko ce covjeku platiti ovih 20Kokosiju? Te kokosi su dali covjeku 10-15 jaja dnevno koje je su prodavali i jeli...lako je reci jebo 10 kokosiju, ali KO ce platiti jadniku za kokos? Nece On te pare maci na putu...To je obicna malo ljepsa macka, ima ih koliko hoces u bihacu. Sve dok drzava ne placa narodu odstetu nanosenu ovih Zivotinja, ja se slZem sa ubijanjem...
Ljudi su uljezi na planeti, ne životinje, one su tu milionima godina i ništa ne mijenjaju, mi ćemo ovakvim tempom uništiti sve što postoji u narednih 100 godina! Lovci su najveće seljačine, dno dna!
20 kokoski uspoređuješ sad risom..da li si ti normalan? iz koje si ti zabiti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ako je ris imao Putovnicu onda je došao iz Hrvatske u potrazi za hranom :) ja se iskreno nadam da je ris iz BiH jer ako je suprotno onda ce biti na nacionalnoj osnovi a Hrvati u BiH ce se osjećati još ugroženije pa ce i njih morati staviti na crvenu listu zaštićenih životinja :)
Kraljevski komentar majke mi ! HAHAHAHAHAAHA :D
Jebo te ris, zato svijet ide gdje i ide...zivotinje su vam postale vaznije od ljudi. Kolika se je buka digla zbog jednog risa. A kad srbi ubijaju nas narod ili kad politicari rade ono sto rade onda sutimo ko picke
*** majku lovci su seljak zasto ga ubili mačku pusti neki ziv u sumi Ubij vladu i presjednik majmune jedan a ne ubi zivotinje.... Ja imam mačku kuci i cisti uredan brine mene zato sto sam ja gluh.... prijatelj.. nazalost :(
budi mangup sa kockastim mudima pa ih prijavi