Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Füle kome ti mažeš oči više ? Pa mi u Bosni smo vjeru u to izgubili i prije nego je počelo a ti lafo još vjeruješ i optimista si ?
file posipu ga
Fule je politicar kao i ovi bosanski sto ce reci....briga njega za narod (kao i ove bosanske)...odes na banku,uzmes platu i lijepo ti je....a narod navikao da nista ne uzima...dok ne promijenimo navike,ovako ce i biti.
mi kad bi usli u EU, pocrkali bi od gladi, jebes grcku i bugarsku, ne znam ko se pali jos na EU...
Prema nedavno objavljenim podacima CIA, identicne poruke su davane jos 1993. I mi se ko u dobrom vicu uvijek primimo na isti fol
Iskreno, meni je tebe žao Štefane. Kad samo uzmeš u obizr koje smo ljude mi vama poslali za razgovore, ja svaki put plačem od smijeha kad vidim one grupne fotografije.
rodio krompir,šljive.... i zato j.ebo evropu,nama je i ovako dobro.
Pruzena je sansa politicarima da jos jednom prodaju damu pod bubrege toj EU kao da im nije dosta tolke godine.
Ha,ha....suknuse ti ga Lagum i Bakir Stefane.... Uvalise ti krompir.... Sad je na tebi da nadjes rjesenje, a oni ako hoce da ga prihvate.... A mislio si poene gradit prijetnjama i ucjenama....hehe
Covic kaze da ga 'ne grije optimizam'. Griju ga pokradeni milioni. Nije on jedini lider kog ne grije optimizam, nego pokrane pare. Ali, File je optimistican -sto znaci: j*be se njega. Jedini problem ovdje je pitanje: ko lobira za BiH u Briselu, ali za BiH kao normalnu drzavu? Ili su i bosnjacki kleptomani prestali finansirati 'patriotsku stvar'? Ako jesu, pogrijesili su. Onda ce popusiti i kod EU, i kod Bosnjaka. Podjele koje neki prizeljkuju su samo logicna stvar za novopecene etno-klero-fasiste: JA, GAZDA, MUZEM SVOJE STADO OVACA, NA SVOM PASNJAKU! A ovce ponosno: TAKO JE, BLEeEeEEeEE! Ako neko kaze 'mirna Bosna' s podjelama, grijesi. Sejdic i Finci su problem koji se rjesava uklanjanjem nacionalnog predznaka iz izbora za Predsjednistvo. Dodiku svejedno -njegove ovce birace Srbina (ostali,koji ostali?:( ). Zato loptu prebacuje Covicu,koji se mora brinuti za svoje ovce... A, sve ovce gladne u torovima.. A, gladni i ostali.. sem 'njihovih'. JBG, manje pogubno za razum gledati utakmice.
Prvo neko mora Čoviću pojasniti tematiku, kaže ništa nije razumio
Pusi ga jarane i Ti i ta tvoja EU zajedno sa onim celavim niskim prestavnikom kretenom koji nevidi cjelu sumu od jednog stabla ili nezeli po vasem nahodjenu.
Postoji, i onda ce se neko napraviti budala pa cemo i to izgubiti!!!
Fulle nas ubjduje da nam bude gore ali za nase dobro
Ovi iz europe javno rade na podjeli drzave, a ko lafo nam pomazu,,
Da je nama dobiti bilo kakvu perspektivu, ali sa politicarima samo znaju dijeliti mozemo jedino ostati na dnu.