Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javljaju se odmah SDA glasači da pljuju prvi. UZELI SU VAM VLAST, POMIRITE SE SA TIM!! 😂😂
25 godina SDA nije kupila nijedno vozilo u javnom prevozu, samo donacije i otpad iz Njemačke i drugih zemalja!
Bravo Nasa Stranka, slijedeci put pomesti smece zvano SDA i na lokalnim izborima, pa da Sarajevo skroz prodise.
Možete li malo sankcionisati ove fašističke poruke sljedbenika SDA? (pogotovo onog što sebe naziva koljačem komunista). Sa kakvim idiotima živim. Ne čudi me što pola Sarajeva ode iz države.
Greška je svakako napravljna u startu kada je ovaj članak pisan. Nije tu Naša Stranka učinila ništa, da nije bilo Narod i Pravda, naravno DF, SDP i SBB. To je kvarnjaštvo Čudičke i grupe iz NS! Ostali bi na margini i dalje. Koalicija koja se uprkos takvim udarima SDA i dalje održava ,e je sačinjena iz još šest stranaka - koje na sreću KS i dalje rade svee ono što treba da radi jedna vlast, kada misli dobro svome narodu!
Sve dok je Pedja Kojovic vodja NS-a, ja necu ni na sekundu pomisliti da bi ovoj politickoj opciji mogao dati svoj glas. Pedja je osoba koja velica sve ono sto je u periodu od 1992-1995 bilo usmjereno protiv opstanka BiH. To je osoba koja nijednom sehidu nije iskazala postovanje, niti se pojavio na nekom od znacajnih datuma odbrane BiH od srpskih i hrvatskih agresora...ali ide na obiljezavanje stradanja sake jada poginulih pripadnika naroda koji su napali BiH i pocinili genocide i druge zlocine.
200 000 metli treba
Kada bi Klix ukinuo komentare 200 zelenih botova iliti govana bi otislo na biro.Toliko o textu.
ma mars i britanski dog trust i njihova usrana kultura i cigan forto.ovo je vladavina ciigana roma forto hadzibajric aka hadzikurac.konakovic itd sve romi nece jos dugo do vjeca ministara
E serem se ovim pojedinim komentatorima u jedinstvo i bošnjačko i srpsko i hrvatsko! Kakvo crno jedinstvo i šta imate od toga. Gledajte od čega se živi i glasajte za progresivne stranke koje vam žele dobro a ne one koje bi vas opet povele u rat samo da spasu svoje guzice i pozicije
Lako je... u Sarajevu gloginje mlatiti. 🙄
Nova metla samo na kliksu. budimo realni. nije ovo onaj američki film kad je Albanija objavila rat americi. Amerikanci u panici jer neznaju gdje se nalazi neprijatelj.
Definitivno vlada kojom upravljaju Amerige. Dovedeni da odrze paradu u septembru.
Pu pravdu ti ebem, nova metla, sta ima metla
Netacan tekst pun laznih cinjenica...Sarajevo je imalo tri gradonacelnika iz SDPa a u KS SDA je imala premijera 12 godina od rata ostatak su imali SDP,SBiH i DF
Sad se bar zna da su ih Britanci postavili. Nanjušio je Dodik njih pa se sav uneredio kada su mu dojavili da oni sada postavljaju i napravio galamu o 40 Britanaca.
Dabogdom se drugi kantoni ugledaju, pa krenu u rusenje i diskreditovanje kriminalne hobotnice trojca..moguce je!