Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glas razuma i antifašizma u Srbiji. Gospodin Filip David je izvanredan pisac i višedecenijski građanski i mirovni aktivista.
@Antiboot ufff štaš rec
@Antiboot @SanChy123 nista ja ne lazem. I to ti vrlo dobro znas . Vi Islamisti silujete ustav BiH i na gangsterski nacin prevarom majorizirate Hrvate. poturcenim SDA-islamistima u BiH je strateski cilj da istrijebe Hrvate BiH i da tako kompenziraju teritorijalne gubitke koje su im srbi nanijeli agresijom 1992-1995. to je i NATO clanici Hrvatskoj jasno i hrvatskoj SOAi. I vjerujte mi da Hrvatska o tome vodi racuna 🤤🤤
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj o velikoj srbiji sanjaju a ona sve manja i manja
Klanjam vam se, gospodine. Vi ste covjek.
ovaj nije nista reko to admin izmislja, loži svijet, fali mu ovakvih tema 😂😂😂
Samo je Tito mogao i znao gamad da drži tamo gdje im je i mjesto!
Sanjaju veliku a ona sve manja
Nazalost ovakvi su ljudi na marginama drustva, fasisti lopovi i kriminalci nazvani politicari kroje nasu svakodnevnicu, sa televizija ne silaze olos i sljam, jednostavno smo drustvo koje je posrnulo i na kraju ipak mislim da smo mi krivi i odgovorni isto koliko i ovi koji pune svoje racune milionima od naseg novca jer ne mogu da shvatim da li smo i mi isti kao oni ili ipak ne vidimo gdje se nalazimo u sto jos teze mogu vjerovat
Oni sto nemaju Bosnu bi da je imaju, oni sto imaju Bosnu bi da je nema. Pitao jednom tako jednog vrli pisac neki. Gdjeli je ya, odakle je ta, kuda je ta Bosna rekti? A zapitani odgovor njemu hitan tad dade. Bosna da prostis jedna zemlja imade. I posna I bosa da prostis I hladna i gladna i k tomu jos da prostis PRKOSNA od sna
Aj koga oni intervjuisu. Kriza.
I dok pojedini sanjaju o velikoj Srbiji, Velika Albanija nastaje na očigled sviju ali se o tome šuti. E moji iskompleksirani Srbijanci, manji ste od makova zrna, dozvolite da vam svako soli pamet i pred svima saginjete glavu.
Gospodine David, kao dječak od dvije-tri godine ste se predstavljali kao Fića Kalinić da bi vas zaobišla zvjerstva Drugog svjetskog rata. ... odvadi malo debilu.
Sanjaju......kraj price !
Najsmjesnija istorijska cinjenica: velika srbija!!
  Ode Slobodan kod Boga i pita ga: Molim te, Bože, mogu li da vidim moju Veliku Srbiju? Može, može, samo vidi, tamo u trećoj ladici ti je mikroskop.
Covjek razuman realan nema trunke mrznje u sebi. A ovi sto nemisle ka on a ima ih ihihi oni imaju koka mozak
Došao čovjek u biblioteku i pita bibiotekara:  -"Gdje je ovdje knjiga Velika Srbija"!?  A njemu bibliotekar odgovara:  -"Bajke sa druge strane"