Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrukali su se svi znali su sta rade .... ! Srbima ostaje da lazu sami sebe ... Imali su priliku da operu ljagu .... Izgubili su sami sebe za vjeke vjekova .........☝️
Kad su srbi imali obraza, cast pojedincima.
Njegovo velicanje kao heroja ce dovesti njegov narod do onoga, sto oni ne slute.Ovaj proces je pratilo pola svijeta, kako ce netko dokazati da je on nevin i da ne daje vaznost zlicincima.Istoruja se moze pisati na vise nacina: poricanjem, laznim izjavama, laznim dokazima.Koliko ce je netko uvaziti, ovisi o njegovom mentalnom stanju.Kada imas vecinu protiv sebe, tesko ce biti zaobici istinu.
Grabovica ne laprdaj kad su srbi imali obraz i karakter(cast vrlo malom broju njih) i uvijek se vijalo srbski obraz - dzon obraz
Ukaljao svoj narod al bukvalno. Sreca pa ima pampersa
NADAM SE PROSLAVI VECESRAS U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI...izadjimo sa zastavama pokazimo dusmanma kako se slavi!!!!!!!!
Želim mu što duži život, i onoliko paketa pelena koliko je stradalih u ovoj napaćenoj zemlji...
Dodik i Vucic truju narod svojom propagandom umjesto da rade na izgradnji mira oni ruse drzavu BIH i pokusavaju da stvore drzavu nastalu na ubijanju, progonu i etnickom ciscenju. Srpski lideri uradite dobro za svoj narod i udaljite se od Miloseviceve politike i dopustite malim ljudima da normalno zive na ovim prostorima. Politka srpske od 90tih na ovamo dala vam je samo malu Srbiju.