Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*bo drzavu gdje ratni zlocinac i agresorski separatista moze biti nacelnik. Ovo je apsurd
Da se razumijemo, nenormalno je da je neko uopste izabrao tog covjeka da bude nacelnik i da je 2023. godine taj na nekoj funkciji.van pameti, gdje taj narod zivi u kojem vijeku.
Ja ti kao Kladuščanin mogu reći da je narod ovog "grada", ako ga mozemo tako natvati, vrlo glup. Za njega glasaju vecinom stariji i oni koji su napustili BiH i Kladusu zbig tog istog civjeka. Znaci, on je njih otjerao a oni za njega opet glasaju. Eto koliko smo glupi. Vidi se razlika između Kladuse i npr Cazina. Mi smo bar 50 godina uza njih. I sve dok bude ovog lopova biće i velikih problema koje niko ne moze da rijesi
Imao sam par poslova s ljudima iz Kladuse i odgovorno tvrdim da ni jedan od njih 20ak nije bio normalan. Bolestan grad i ljudi, vidi se po tome sta su izabrali da ih vodi.
Valja i njega i zastitare opet delozirati u Hrvatsku.
malo je on odlezao u Rijeci
Vazda smrdo bio citav zivot...ni Bog ga nece sebi et kakav je hinjo...
Zar ovaj zločinac nije crko
Nije nazalost
Jbm li mu onu grbavu kurwu zločinačku.
Zaštitari umjesto rešetki !? Bakir bi se odlučio za trezor , ☝️
I ovaj je dosadio više..Kad on ide u penziju ?
Kad umre