Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ove mega lopove ljubazno hapse...a kad neko mazne cokoladicu u bingu...rastave ga na proste faktore...
Čampara na Aparatima uhapsen mu porodicni prijatelj Babo
Treba ovog uhapsiti i da nije ništa uradio i ukloniti ga iz javnosti za sva vremena. Ali nije mi jasno kako hapse ovog klošara na ljubazan način, a recimo braća Memić šetaju slobodno Bosnom. A tako isto i ubica mladog Vedrana u Hrvatskoj itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ubica vlastitog naroda! Izdajnik! Ljudski otpad!
U zivotu ne treba biti prodana dusa
Čampara na aparatima nastimo Abdicu nacelnika a njega uhapsise hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hapsi govna
Ja što ne mogu da mu oproste što je sposoban i što je htip izbjeći rat, nego nije mi jasno šta Željko Komšić tangira ove Plenković Milanović, šta imaju oni sa BiH hrvatima i Srbija sa srbima, to su naši građani. Isto bi takp BiH mogla da traži da štiti npr sandžaklije kao ili neke muslimane po Hrvatskoj, ne znam šta hoće ili treba početi isto raditi njima, da, su ugroženi muslimani u Srbiji i Hrvatskoj i ostalo sve isto raditi, nego naši glupi
Ja mislila on ne zna šta će s parama. Vidi mu kuće ko u moje tetke Džemile u Zavidovićima! Zamrzivač u predsoblju, pločice od 6 KM.
Hoce li ovaj ikad krepat jbt
Ode i babo i njegovo gnijezdo opet u ćorku 😂😂😂Umri više olakšaj nam svima!
Zasto, nosis li ga na ledjima.
Smece od covjeka
Zatvoriti Psa zbog njegove izdaje poginulo 3000 ljudi na obe strane . pašče izdajničko.
Metak u celo mamu mu izdajnicku
Ovaj đuturum i ratni zlocinac je na vlasti zahvaljujući konakovicu.. Drugo vijećnik nipa prešao kod abdica da imaju većinu
Bas su vam ljubazno i lijepo dosli na vrata
a sin, sto on nije priveden
Ovaj ko pantelija. Nece umrijet za jos 50 godina
sad vise ne moze u rezervnu domovinu, pa mu treba i ovdje svezati krivicnu prijavu. Uzasna je i pomisao da presudjeni zlocinac moze da bude na mjestu nacelnika. Zbog njega su sve medjunarodne organizacije prestale da saradjuju sa Velikom Kladusom i ogromne investicije su stopirane, a vi narode, opet glasajte.
Ni užas ni pomisao ako zakon dozvoljava.
Istina ce se znati nekad...
Zasto ovi policajci pricaju sa njima? Obasni sto si dosao, pokazi nalog, uhapsi i zavrsena prica. Ne vidim cemu ovoliki razgovor. Bas je neprofesionalnost.