Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi smo ocekivali da cete vi reagovat kad je genocidna izdrkotinarekla da uvode rezervne sastave i ovo je samo pocetak sta krmojebi smjeraju radit.
@Zam Možemo li mi od njihove zemlje išta očekivati? Može li ambasador Bosne Njima da kaže da očekuje da se riješi ubistvo Skripalja ili novinarke u Irskoj? Ne smijemo im A reći itd.. Nije mi nikako jasno zašto se toleriše miješanje stranih ambasadora u BiH. Mi SAMO SAMI možemo i trebamo da riješimo sve naše unutrašnje stvari a sve dok budemo čekali plemenite Engleze da nam riješe probleme nećemo imati ništa. Bar ja tako mislim!
E moj Mat Bosna se nije pomjerila ni pola koraka po pitanju sloboda.Cijelom zapadnom svijetu da je bilo u interesu nebi postojala ni Federacija ni RS.Ne bi imali troglavu aždaju u predsjedništvu.Ne bi nam uvoz bio veći od izvoza itd.Zapadu odgovara Bosna na infuziji a i onako nam Francuzi štampaju novac.To nema ni u Tunguziji.
to prijatelju trazi od onog vola incka
Mathias Sammer u Bosni
A zašto bi ovaj konj davao nama savjete šta treba ili šta oni Očekuju. I mi očekujemo da prestanu da razvaljuju po Bliskom Istoku, da se vrate u EU šupci dvolični, mi njemu da djelimo lekcije o slobodi i demokratiji a ne oni. Nije u nadležnosti ambasada da se bave unutrašnjim stvarima suverene zemlje makar bila to i Bosna. Oni nam nikad dobra nisu željeli niti učinili, samo nam sole pamet, desna ruka lijevi džep
Ovako zavjere koje naruči vlast funkcionišu, pijuni popadaju isti dan, slučaj gotov. Ako krenu da pjevaju "ubiće se sami" i ćao.
Hoces reci da nadlezni sebe uhapse?
Iz ovog TOP komentara se jasno vidi strategija Dzikanskih botova na klixu, danas im je zadatak oblatiti lik i djelo Slavise Krunica. Posteni Srbi moraju dici glas protiv krvozedne vlasti u manjem entitetu.
mozda pohapse pijune koji su pucali, ali nalogodavci sjede drugdje i zadovoljno trljaju ruke.
Jah,bas se nasikiro
Imala sam priliku razgovarati sa ambasadorom Fieldom. Vrlo prosječan lik, fali mu britkosti i širine. Može pod ruku s našim političarima!
Da Lukac ima obraz dao bi ostavku.
Sto se strani ambasadori mjesaju u unutrasnja posla BH? Ozbiljni dogadzaj je sumljivo samoubistvo Davida Kelly-a, ocekivalo se od britanske vlasti da brzo sprovedu istragu. 15+ godina proslo jos nema odvodora. Who murdered UK weapons inspector Dr David Kelly? Dr Kelly’s intervention in the Iraq war adventure www.theguardian.com/politics/2013/jul/16/david-kelly-death-10-years-on www.dailymail.co.uk/news/article-6585263/Damning-new-evidence-Dr-Kelly-DIDNT-commit-suicide.html
Gosp.Field i mi icekujemo od vas da odgovorne u vlasti prvo kaznite i precesljate a izvrditelji su poznati
Ambasador Velike Britanije, ambasada SAD-a i Inzko su odavno na apaurinima.