Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva zemljotresa u Sarajevu a Dragan Covic odmah trazi treci!
Kaze kolega, 8 stupnjeva moze izazvati manju stetu po Sarajevu! Prijatelju moj, 8 stupnjeva po Merkaliju je razoran potres. Da se on ne do bog desi, nestalo bi pola Sarajeva.
Istraživanje kanadskog Sveučilišta u Manitobi je pokazalo kako su troleri doista poremećeni ljudi. Fraza "don't feed the trolls" (ne hranite trolove) postoji otkad trolova ima, a ovim istraživanjem je i dokazana kao najučinkovitija. Želite li se riješiti trola, jednostavno ga ignorirajte.
aaa zato je Treskavica dobila takvo ime....
Ugroženi najviše Smrska i Tresegovina.
Jasto ja ovo ne volim, uzrok kaze neki rascjep, trusno podrucje itd, teorija naucnika glasi ovako, ja ako ostavim casu na stolu i ta casa se nakon nekog vremena pocne kretat sama od sebe, mozel neko to shvatit, mozda neko moze ali ja ne mogu, ne mogu shvatit da se stvari mogu same kretati, parkiram auto u garazi a ono ode u nepoznatom pravcu samo od sebe, to je ta glupa teorija naucnika .
Sad je ovim u RS-u krivo sto i oni nemogu da ga osjete...
PROBLEM JE RASCJEP U SDA
Sad iz SDA dove "Samo nek nije Opština Centar", a ostalo se može i halaliti.
ja prespavo zemljotres
Zemljotres je dobar za naš Bošnjake , prisjetimo se odmah devedesetih
e čuj da jači zemljotres može izazvati štetu, ja kontam donosi sreću neku, blagostanje
Da hoce udariti po poljinama...
@Tuzle,... nemas ti ni S od Srbina ti si samo jedan obicni jadnicko koji ni nos ne zna da obrise, a sad mars na pisanje i pravo u krevet....
", istakao je naš razgovor." :) Dragi klikše, ti nikad na zelenu granu sa lektorima.
:) opjevah