Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj isti ko Sulejman Velicanstveni
Meni isti glumac Nicolas Cage
Nadamo se da ce sarajevska pravosudna mafija u slucaju Memic takodje odgovarati.
Jutros Suzana daje izjavu,da je ostalo jos 30.000km na racunu.Dovoljno?Ona rece da su placali advokata.Davor javno kaze da je narod skupio preko milion za ,,daljnu borbu za pravdom.Dje su onda pare?
Jbg.jarane,pa tebi je ostalo jos 30.000km na racunu kod Davora.Mislim da je to sitno.Ode milionce sa Davorom.Ja bas mislio da ces ti to odraditi onako jaranski,a ovdje je malo jaci biznis.
Isti onaj Onur iz one turske serije. Isti!
Isti onaj Onur iz one turske serije. Isti!
Puna podrška Feragetu !
e druze svaka ti cast jesi im sta na rep i begovima i vojvodama
pljunuti nikolas kejdz (nicolas cage)
nisu oni napravili propust nego su to uradili namjerno i tako im je NAREĐENO
Davor odnese pare sa racuna,a ti laprdaj i trazi sebi cepa.Branis djikana koji se javno hvalio kako se casno borio protiv nas u proteklom ratu.
Jbt.sta je sa ovim narodom,pa neki jos ne znaju da je rat zavrsen?
Smradu brani srbina, a samo što nije puklo, e glupi Bošnjo