Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje grupe radnika, ako je preko 85% uposlenika Hidrogradnje, potpisalo ucesce u strajku. I koja redovna plata, ako se zna da su radnici Hidrogradnje, zadnju platu dobili za 6, tj. 7 mjesec. Povratak na libijsko trziste spominje, a trenutna "vladajuca" struktura u Hidrogradnji je stopirala potpisivanje ugovora u Libiji vrijednog cc 50M.
To Felicu jebi im staru
Boli njega neka stvar sto su radnici ''zloupotrebljeni''.. On ce svakako dobiti posao u Elektroprivredi , eventualno BH Telecomu.. ( Nemoj da slucajno neko pomisli da tu ima kakve mućke- sve je po zakonu).
Pravo pitanje, koliko je sam Felić izvukao para iz Hidrogradnje??? Koliko godina je na poziciju unutar te kompnije??? Kako to da Hidrogradnja (u kojoj se Felić već godinama vuče) konstantno tone, a on tek sad shvatio???
Čuj molim te oslanja se na Trhulja :P Kao i svaki drugi problem, i ovo će Premijer Nikšić uzeti u svoje ruke i riješiti, a Felić nek priča okolo, jasno je i njemu da osim "oraha u džepu" kojih zasigurno ima, on sam nije u stanju napraviti ništa
Hidrogradanja nazalost spad u red firmi koje su upale u lopovske ruke predhodni vlasti koje su je 20 god pljackale.Sad vlada na celu sa premierom Niksicem na sve nacine pokusava da ih iscupa !!
Veoma tesko je od firme koja je sistemski unistavana dugi niz godina napraviti respektabilnu firmu... Naravno da su radnici nezadovoljni kad znaju kada i kakve su poslove radili, a da su oni od toga dobijali jako malo ili nimalo...
felić - poltron po zadatku