Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su pravi ambasadori ove drzave
Dobro nam dosli braco crnogorci!!! Natjecimo se u dobru I dobro ce nas uvijek naci.
Dolazi nas dosta navijača iz CG,u Podgorici je sve bilo super sa bh navijačima,nema sumnje da će tako biti i u Zenici,jer mi dolazimo da bodrimo svoju ekipu uz istovremeno poštovanje prema BiH i njenim navijačima kao što je i bilo u Crnoj Gori
zar nije nenocooks patentovao burek sa sirom?
Bravo ,crnogorski rezervisti su sa suzama u očima granatirali Mostar.
Sta bi sad ko fol sala burek sa sirom,zar nije obecao da je za crnogorce sve gratis u njegovom restoranu,ohladio si nesto Fehro mani se bureka i brasna daj ljudima janjetinu i meso
Fahro legendo, klopa ti je super.....zato sto ovo radis i boris se protiv fasista da ti Bog da jos 3x vise
Svaka čast!
Ko ne pojede svoj dio zvat će ga sa biroa. ;) Ovo bratimljene Bosne i Crne Gore može bti recept za ponovno vraćanje na one postavke kako smo zajedno i skupa živjeli i prije rata. Od ratova i svađa nema selameta nikome.
Nigdje tako k'o u Bosni nema! Svaka cast ljudino!
Bosanci bez obzira koje vjere i nacije (Srb,hrvat,musliman,židov itd)su na gostoprimljiviji narod na planeti zemaljskoj .
Bravo moji bossnci
Bravo 👏
"a da zauzvrat traži da aplauz na Bilinom označi kraj utakmice bez obzira na rezultat" Svaka ćas na ovoj rečenici. 😁
Sve su pite pite, samo je burek pitac!
Bas lijepa vijest......svaka cast za gosp Fehru
De ti jarugo plati ove nase radnike kako bog zapovjeda pa onda casti Crnogorce...