Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više nije Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine nego Savez za blju budućnost Fahrudina Radončića...
prepali ste se SDAovci, prepali ste se.... :))))
Kako se ovoj huligansko-teroristickoj organizaciji SBB nije zabranilo ucestvovanje na izborima. Pa oni su u februaru porusili i popalili sto agresor nije uspio. Oni su spalili zgradu Predsjednistva za koje su mnogi sinovi BiH zivote dali. Oni si popalili drzavne zgrade Vlada. Oni su zapalili Zastavu drzave BiH. Oni su 30 dana terorizirali Sarajevo. Pa sta jos treba da urade????
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
bivši keljmendijev,i to oklopljen
Fehime jesi star... za penzije si ti , dedo jedan
Skaljicu, kakv je tal izmedju tebe i zeta? On izgleda valja sve sa Alfe i Avaza, a ti ove mlade i "perspektivne" sluzbenice iz stranke... A ko zna, mozda ste istorupici...
Ma , divne i skromne su ove naše vođe ( političari ) ???? Umjesto da ga bude stid i sram da se voza ko Holiwudska zvijezda ( a svojim ublehama to nije zaslužio ), a i onoga koji ga dočekuje , ko da je došao presjednik neke prosperitetne i bogate zemlje . Ovako samo i dalje pokazuju neukom i gladnom narodu kako misle i dalje po starom ; PLJAČKA , PLJAČKA I SAMO PLJAČKA . Pa još tri puta tako , za svakog od konstitutivnih naroda. Narode , ma kojim imenom se vabiš , progledaj KONAČNO.
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
samo da kažem da bih se družio intimno s gospođicom na drugoj slici. hvala.
u kakvom se on autu vozi, ko Obama ***te ovo ba
...gmc suburban...
SBB je jedina nada za ovu državu. Imamo mlade, prosperitetne i nadasve nekorumpirane ljude. Za naše ljude se ne vežu nikakve afere. Nismo dali da biju narod. Glasajte za nas i poštetdite sebe i svoje porodice teške budćnosti ali i reketa ukoliko ne glasate za nas, jer naš boss o reketu zna više od Djokovića!!!
Najvise su mi se ogadili kada su bili protiv usvajanja seta antikorupcionih zakona, i tu smo svi vidjeli da se radi o onim koji su ili kriminalci ili brane kriminalce, a i jedno i drugo izgleda je u pitanju!
Vi ste po broju lopova u srtanci haman i SDA zeznuli!
"I pad je let", i SBB pade a Fahro odleti u Gusinje, odakle je i dosao!
Mi iz SBB nismo mogli vise izdrzati da izigravamo nekakvu BiH stranku, konacno smi izbacili iz naziva stranke ono BiH i sad su nasa cetnicka braca puno zadovoljnija, a i nama je sad lakse raditi, jer konacno znamo da ne radimo za BiH, vec za naseg vozda i buduceg Vojvodu Fahru, i radimo za nasu cetnicku bracu. Moramo ukinuti drzavu BiH i Bosnjake dovesti do nestanka, To nam jeglavni cilj, I zbog toga u nasem imanu nema vise BiH...
Crnogorska stranka u bosansko-hercegovackoj drzavi. Pametnom dosta.
A tek cemo sada da vidimo kako je avaz nezavisna novina. Danas ce avazovi radnici imati pune ruke posla, svrsavat ce kada budu pisali tekstove o svom Radoncicu i SBB-u!
Kako se ovoj huligansko-teroristickoj organizaciji SBB nije zabranilo ucestvovanje na izborima. Pa oni su u februaru porusili i popalili sto agresor nije uspio. Oni su spalili zgradu Predsjednistva za koje su mnogi sinovi BiH zivote dali. Oni si popalili drzavne zgrade Vlada. Oni su zapalili Zastavu drzave BiH. Oni su 30 dana terorizirali Sarajevo. Pa sta jos treba da urade????
...ovdje su referentni jedino oni koji su ostali van politike...
medijska klasika: ako se ne vidis-ne postojis.
...zabavno...čitajući komentare vidim da se ejakulira na džip, na sekretaricu, na radona, na zlaju...jbg, sve je dobro dok neko ne poprska na onaj plavi registrator...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)