Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta o tome misli Ajdemi Popuši ?
srbi smrde.
:-)
Traziti izbacivanje iz cefte pa da vidimo sta ce onda
Bosnjo podrzava kosovo umjesto da podrzava svoju rodjenu zemlju njemu draze neko kosovo od kojeg nemamo nista
Toliko o celoj priči... Priča za nacionalističke priženice. I na kraju hladan tuš. Za par dana sve na staro. Sreća stvarno Albanci imaju EU, jer ih ova vlastita vlada gura u ekonomsku ruinu ovim odlukama.
Inače šta??Bićete zabrinuti kao Incko u BiH??
E da ustanu sad iz groba Boro i Ramiz,ubili bi i vucica i Tacija
Predvidjaj proslost da znas buducnost ☝️
Ne povlacite nista kosovari, ko ih jebe, ako vas ne priznaju za vas ni oni ne postoje. Posteno. Zivila Albanska braca i junak Rahim Ademi 🙏🏻
@SansaTop ma dobro nemoras se ljutit, ja ovo malo provociram. Rekli bi neki da sam provokator
ludilo
kad ce federica u double penetration?
Bogami srbi su Dogodine u Prizrenu
Bogami evo Mogerini vec udara Siptare po usima,kad se sijetim kako su Ameri podrzavali Gadafija i sta mu na kraju uradis ko zna sta ce i sa Siptara biti.