Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li afere da Sebija nije umiješana, žena Vegeta i još uvijek na slobodi
Ide,ide pomalo....odmotava se klupko...
Šta se odmotava? Nikad nikoga ne osude. Dođe na sud i nekim čudom uvijek budu oslobađajuće presude. Malinar kupi respiratore, federalni premijer dozvoli da malinar nabavi respiratore po 10x većoj cijeni, na kraju će svi biti slobodni. Pravosudni sistem tragikomican, ovce samo avom klimaju.
@Ned88 Kad postuhmno Bajru Golića i Fuada Saltagu proglasite za kriminalce, a Enesa Durmiševića i Zdravu Lučića izbacite iz akademske zajednice i kada sve njihove potpise proglasite za NEVAŽEĆE, onda će se i sudstvo i tužilaštvo očistiti nesposobnog a korumpiranog kadra, koji je od dotičnih u hotelu Tehnograd kupovao DIPLOME kao na traci. Prva na redu Sanela Č. inače sudija Opštinskog suda u Tuzli. Kupila diplomu vaginom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ona preuze bolnicu sve ode niz brdo.Oduzet imovinu komplet racune blokirat i dajte ih narodu u ruke veci sevap ne postoji,a ni kazna.
U bukagije sa lopovima u bijelim mantilima
... Eric Larson brata mi
Boze pomozi siromasnom al dobrom dokazi bogatom a pokvarenom da je samo insekt na planeti zemlji u kojem se sutra nikad nezna....
Bakire koliko je sutra kupi kartu i seli u Tursku kod svog sruga Erdogana ali nemoj molim te Seku nama ostaviti!!!
Bosnjaci, da li vam je sada nakon 30 godina jasno kakva porodica vama vlada? Mislim na moralne i karakterne osobine porodice Izetbegovic.Bakir se ponasa kao princ koji je od kralja babe naslijedio ono malo Bosne sto je iza njegovog babe ostalo.Iza Bakira i njegove lopovske druzine (SDA) ni to malo nece opstati. (Mozda samo kao Gaza ogradjena dvostrukom zicom od svijeta).
Ma ovo Aljosa montira. Lik ne moze s mirom. Djetetu sve najljepse zelim, ali mislim da je krajnja podlost prijetiti pistoljem pa izigravati zrtvu. Dr.Edo je veoma dobar ljekar i covjek. A Campara je umro, samo hudnik ne zna.
Nisi normalan,borio se i ti za svoje !
@beetle ...Hebo ti Srecko familiju poganu i tu si dosao da smrdis, na ovu vijest!?Srecom i uz pomoc roditelja pozrtvovanih, mala dobro :)) ne ide drugacije nego Put Poljina!Mic po Mic! PS.profulo si mi nick, prividjam ti se@Beetle .Cibe!!
Aljosa, Dino i kompanija imaju fiksaciju ... Bolest je to. Ali ne brinite u KCUS imaju vrsne psihijatre. Aljosa se samo spletkama bavi. Tuga na sta je spao ... Ne pravi se pita od govana i dzaba. Balo balavi.
Opet Aljosa pokusava nesto?! I opet pucanj u prazno, naravno. Koji je to odron od osobe. Nikad nece biti uvazen, ma koliko se trudio. Samoubio se politicki i sad pokrece neke propale postupke. Strasan lik.
Kako niste FGR bagro dizali halabuku kad je dr.Nikolina Balaban sjekla maternice ženama u Bihaću.Da je to Sebija uradila tražili bi da se hapsi
@Barlok ee FGR jede svinjske odreske. Ne ide protiv Balaban
samo bleji sdoo smradu. Jb. ti baker mile i drage.
Zavrsis medicinu i odbijes pomoci djetetu. Pa se pitanje postavlja da li ste zavrsili medicinu zbog sela ili sto volite pomagati drugima? Ali ovaj slucaj je bas zalostan.
Srbija je pravo na pogrešan način iskoristila što je supruga Bakira, ali u ovom slučaju je baš, baš pretjerala. Pas se liječi a kamoli maksum.
U ratu su se liječili zarobljenici, a sultanija iznekog hira zabranila da se liječi dijete. Ako je otac kriv nek ide u zatvor, al da dijete ispašta zbog toga. Brutalna bahatost.
Sramota, pa da sam doktor nebi imao srca zivotinju odbiti a kamoli jedno dijete, svaki dan mi se vise i vise gadi ova drzava.