Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neradni u državnim institucijama, a kod privatnika to se ne pika. Zašto se ne donese Zakon na nivou su državni praznici neradni dani za sve građane, a ne samo za uhljebe.
BiH je vec odavno u NATU.
@Kenboss66 .... jeste, ima već 50 godina. 😂
Kad vrše harangu protiv simpatizera KPJ-u zašto SDA slavi Dan Državnosti koji su ustrojili Tito i Partija?
Sta ce ova braca iz RS hoce li doci na posao u federaciju.
Neradni u Federaciji a zar nije neradni dan i u RSu? Onda je to samo praznik Federacije a ne Bosne i Hercegovine. Naši portali pišu republika jer je to želja iako još nije službeno. Novinarstvo se treba držati činjenica a ne želja. Samo informativno a ne prodavati mišljenja.
@Termiti Tačno,jedno su želje a stvarnost je daleko od toga
Hebem djecu nerodjenu i sestre #klixnovinarima koji ljece komplekse na brisanju komentara. Jos jednom od srca mamu vam mrtvu rahmetli usta
Sretan Dan Drzavnosti Bosno i Hercegovino.Svim drzavljanima Bosne i Hercegovine cestitam od srca ovaj praznik njihove drzave i da ga docekujemo sve dok Vrhovni Bog ne odluci kraj vremena. ❤❤❤❤❤❤
Dobar produzeni vikend za uhljebe iz javnog sektora dok ce u realnom sektoru radnici raditi sa zastavom na pola koplja.
Da svaki dan bude neradni osim petka kad bi radili na pripremi odmora za vikend 🤣😂
I opet privatnici rade ?
Pa njima je svaki neradni
Manji entitet je čisti primjer gdje sa nacionalizmom i bespravnim sistemom nema napretka.
@shibby a eto kod Bošnjaka procvat, ljudi ne odlaze, standard kao u Njemačkoj, autoputevi odlični, zrak čist, nastavi niz :-)