Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jos jedna poslijedica jako lose privatizacije... Sto prije donjeti zakone koji ce ubrzati reviziju privatizacije i pljacke koje je kroz nju provedena.
Jos cemo mi dugo otkrivati ozbiljnost posljedica privatizacije koja je provedena bez smisla i bez plana, a sve zbog licnog interesa tadasnjih vlasti...
Neodgovorna vlast koja je u privatizaciji gledala samo vlastite interese je dovela do ovog, a ovu su samo mali pokazatelji koliko je stete privatizacija napravila... Tek cemo se za glavu uhvatiti...
LUDI,POCINJE PLJACKA HOTELA
I onda kazu nema love za penzionere? Eh mamu li vam ***, cijeli socijalni stambeni fond BiH ste nakon rata poklonili iznajmljivacima i time napravili najvecu pljacku u Europi u zadnjih 50 godina. Tu je BiH izgubila milijarde eura u stambenom fondu, milijarde eura koje bi se slijevale svaki mjesec u BiH budzete, sve je poklonjeno iznamljivacima, onim koji nisu stedjeli nego se provodili i zivili u socijalnim stanovima drzave, dok su druge budale pravile sopstvene kuce. Sta je vlasnicima kuca i privatnih stanova drzava poklonila, kad je poklonila iznamljivacima socijalnih stanova po 100njak hiljada maraka po lijencini? Sad i ovo, i onda se cudimo zasto su penzije malene, zasto nema stanova, pa kako ce ih biti?
Vlada u ostavci, vlada koja nema vecinsku podrsku parlamenta donosi krucijalne odluke, zaduzuje se kod MMF-a i prodaje zlatni drzavni nakit?
Pa samo da još nekoliko ministarstava prebace u hotel Ero uštedjet će svaki mjesec milion maraka.Ne isplati se prodavat,a davat pare za kiriju močnicima iz SDA i HDZ-a.
Dobar potez,i onako ta imovina stoji neiskoristena,i niko nema od nje koristi.Ovako ce se pomoci kako budzetu tako i fondu Pio.
TI SI KO KURAC GLUP ILI SI ISPRDAK STRANACKI U SVAKOM SLUCAJU PUSI, KAD SE TO ISPLATILO NEKRETNINU PRODAVATI, POGOTOVO KAD SE ISPLATILO KRPITI BUDZETSKE RUPE PRODAJOM NEKRETNINA KOJA CE SE PROFUCKATI ZA PAR MJESECI NAJDALJE?
Jebo ti BAkir Izmetbegovic mamu seljacku,ili Silajdzic(on i jeste kurton SDAovski),bolje je ostaviti imovinu onako da stoji,kao sto ste drzali pare za izgradnju autoputa godinama,jer ih niste mogli opuhati.nego od te imovine imati koristi.Bolji vam je mrtav kapital od zivog novca,samo zato sto sebe ne vidite u njemu,bagro talibanska kriminalna..Mrs!Zbog vas i jesmo dotakli dno u svakom pogledu.
U tom hotelu je smješteno federalno ministarstvo obrazovanja koje koristi 20 % kapaciteta. Naši prodaju hotel umjesto da ga dadnu na korištenje drugim ministarstvima za koje već plačaju najam močnicima iz vladajućih stranki.Narode otrijezni se !
ovo je mozda i najbolje rjesenje s obzirom da godinama propada, makar izvuci nesto novaca jer bolje je ista nego nista
Godinama propada jer je zrtva jako lose privatizacije i pojedinaca koji su se obogatili na osnovu ovoga. Ipak ce ovdje opet najvecu korist izvuci nespsobne vlasti u Mostaru.
pored toga sto svi budu dobri bice para za isplate bar dvije-tri penzije...
eh ta privatizacija.... privatizacija.....
prodajte sve majku vam jebem lopovsku
jel to ona imovina što je ne bi ni kinezi sad kupili?