Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo mi bez Sestara ....
Prije nego sto su se javno oglasili predstavnici Sindikata doktora medicine i stomatologa, trebali su javnost obavjestiti o njihovoj izgubljenoj reprezentativnosti na nivou Federacije od strane Vrhovnog suda i ponistenja reprezentativnosti na nivou KS od strane Kantonalnog suda. Ovo je lov u mutnom i pokusaj prepadanja javnosti. Isti pokusavaju ugrabiti za sebe najveca prava, a onima koji nisu doktori a rade u zdravstvu jos jednom zadaju diskriminatorni udarac.
Hocete sindikat samo za sebe.Sram vas bilo.Sta je sa ostalim zdravstvenim kadrom?Bez medicinskih sestara ne mozete sekunde a ponasate se kao da ste Bogom dani.E pa niste.
@atina MIješaš babe i žabe... Srednji medicinski kadar i ostali uposleni u zdravstvu imaju svoj sindikat i treba da se bore za svoja prava. Niko im to ne spori i niko od ljekara ih neće sprječavati u tome. Nek se oni bore za svoje a ljekari za svoje i mirna Bosna.