Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su ovi ljudi odvratni, povraća mi se kad ih vidim
federalna vlast treba direktno u zatvor ici...ili odosmo u 3pm....
Požurili su bili sa respiratorima,pa je nekima smetalo,zato ne žurite s vakcinama,još malo i neće nam ni trebati,jer smo dostigli kolektivni imunitet.
Ja pretpostavljam da će administrativna jedinica kao što je Federacija još teže doći do vakcina nego država jer ako te kompanije državi ne vjeruju kako tek vjerovati administrativnoj jedinici čiji je premijer u sudskom postupku.
Ma buraz, nace se neka koombinacija preko nekih malinara ili slicno, nemoj da te to brine. Jeste da ce biti skuplja, ali zato nece valjati.
Sretan je ko se ovde ne rodi i ne umre.
Cekaju april i MMF da nabave vakcine,nemaju para,vidis da se svim silama odugovlaci.
koliko mrzitelja sda stranke na jednom portalu pa to je nevjerrovatno. kao da su u svim drugim strankama sve cestiti i posteni ljudi, hdz - u, sbb - u, nasoj stranci itdd... a ne sve isto, sad su tamo, sad su ovamo.... pa ljudi, to je sve isto, sta vam je !
Spominje se četvorka....a pandemija počela u martu prošle godine. SDA sendvicari.
Sinoć protesti zbog zatvaranja kafana za vikend, a činjenica da smo jedina zemlja bez vakcina prolazi normalno. Ma sve je to ok....
8.3.2021 donjeli odluku o formiranju komisije za nabavku vakcina!!!A usa premijeru ove sugave zemlje
Tek sad uhvatili shemu da uzmu lovu opet
Oni su nesposobni za bilo šta, evo nek se jave imam ponudu preko dva miliona doza vakcina, ali neče jer u pitanju je,što je i problem za njih,raspodjela provizije koju isplacuje od fiksne cijene 10,5 USD sam proizvođać. Isporuka u roku 48 sati..evo pozivam gospodu javno da se jave...a ne kad sinoč obrazlažu kako le nabaviti vakcine zamukcuju itd jer im je to šuplja priča
Samo fali da sjednete u te nove limuzine sa tamnim staklima pa da pocnete sa nabavkom preko Sicilijanske mafije. Tu cete jedino naci partnera slicnog sebi.
Kontam da nam je spasiti ljetnu sezonu. Ako bi brzo nabavili jedno Milion doza da pocnu djelovati do ljeta uz ovaj imunitet koji vec imamo mozda bismo vec u Julu mogli racunati na oporavak turizma i spasavanje ugostitelja, aerodroma i opcenite podizanje javne potrosnje. A izvoz ce se svakako oporavit cim se Evropa vakcinise. Daj veceru ispred sebe samo narucuj vakcine.
Zovi Fikreta da nabavi on zna kako
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
Ko je ovog Novalica stavio na ovo mjesto sjeme mu se zaturilo, a cip mu ugradili vakcinom...
Ne znam zašto troše novac na vakcine? Većina građana je preživjela, dosta ih je umrlo.. Radije ti to sebi stavi u padže, a možeš i svojim jaranima.
Mora da krivicno odgovara zbog neprofesionalnog i neustavnog obnasanja funkcije premijera. Covjek koji nas je prvo prevario i kupio respiratore za deset miliona KM koji nisu nikad upotrebljenja a u isto vrijeme daje svoja kretenska objasnjenja u vezi nabavke vakcina. Kompletan idiot.