Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom rijecju, usisali 2 miliona maraka koje su Bog zna gdje zavrsile. U potpisu Fadil Stecajnik Novalic
@Slobodnjak HDZ BRUKO LJUDSKA.HDZ JE DOBIO TA MISTARSTVA TO NJIMA PRIPADA KAO I KRIVOSUDJE. LATINI SU TO ODRADILI SMISLJENO . UZMEM PARE A MOJU SJEDE U KRIVOSILUĐU. NEMOZE NAM NIKO NISTA. ... I VRATI BICKLO BRUKO.
SDA izdajnici finansiraju HDZ i dalje parama zenicana, tuzlaka, krajisnika
@BilinoPolje Diijele po pola
ODMAH OSTAVKE I NEKA TUŽILAŠTVO RADI NA OVOME !!!! Ovo je najbolji primjer kriminala i korupcije i vrijeme je da neko konačno u ovoj državi od bahatih političara odgovara.
Nema veze samo neka se napravi, ako treba jos 700.000 dati. Para u FBiH budzetu ima.
Dakle, posao za tužilaštvo, formirati predmet i sprovesti istrage, ne znam šta se čeka....
@le_civor Covjece ovo je BiH, sta ti je. :)
Pa dokle vise narode ?
prije 2m Pred svake moguće izbore pročitam da se za konačnu izgradnju nove cestu Bihać - Bos. Krupa (preko Srbljanskog platoa) izdvaja milion i koja marka a nakon izbora nema ni pomena te ceste. Da mi toliki drugovi nisu izginuli i izranjavani na autonomiji rekao bi da je ono govno fikret bio u pravu, al opet neću. A ovim iz svih mogućih stranaka j***m sve po spisku lažljivu.
nas u Krajini ko xebe
Ma ja, TAKI DOGOVOR!!!!
Ništa novo.
Hajdemo sad klikse koji članak o promašenom mostu autoputa u zenici, zašto o tome šutite, koliko je tu miliona bačeno
kad se nešto radi onda to treba da ima garanciju nekoliko godina.rađeno prošle godine pa sad ponovo.ma hajde molim vas.a zbog čega ste se tako naredili da se uslikate.to kao neka novost?
Federacija znači, bitno je naglasiti. Isto već saniranu, bitno je pomenuti. Licemjerno.
Fino su to skontali. Ev zaboli me glava povezujuci ko je kome sta i kad.
Poceli raditi cestu u 11 mjesecu kad kise krecu i stali i nista nisu vise pravili. Sve sto su bili uradili jeste to da su zabili ankere koliko ce cesta da bude siroka. Ujeo vuk kenca.
sve ih treba upregnuti u argate na toj dionici
da ima imalo drzva svi bi oni uzatvor zavrsili, al nazalost kod nas ce dobtiti glaseove ...