Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKADA nemojte zaboravljati Radoncicevu privatnu stranku SBB koja podrzava SDA. Oni su ZAJEDNO.
Neće Bosna u EU ona je vazda bila tamni vilajet gdje su ljudi jednim okom gledali u Tursku , a drugim da ih komšija ne zajebe za pivu. Nisu SDS-ovci patriote nego im se ne ide u NATO, jer ni Srbija tamo neće. Akcize su izgovor, jer gorivo je pojeftinilo zadnjih 5 godina i sa akcizama samo bi se vratila stara cijena, čak i nešto niža, to je zakon tržišta. A sad radi ovih "patriota" imat ćmo zastoj sa MMF-om. Ako nije bilo skupo tada , što bi bilo skupo sada.
Mjesecno potrosim otprilike 100 maraka goriva, citajuci komentare nasih Bosnja spasice me bijede 15 maraka koje bi dao dodatno na gorivo ako sam dobro shvatio. Zato cu dozivjeti duboku starost dok ne vidim auto put u svojoj BiH i dodatno da se brinem svaki put kad stavim svoju porodicu u auto, i krenem nasim makadamima gdje divljaju maloljetni prijestupnici preticu preko pune linije ne postujuci saobracajne propise. Medjutim znam ja nas j.... ti nas, mi smo protiv svega sto postoji.
@Jalijskiprincipal Ne trose svi samo 100KM goriva mjesecno bracika, nemoj ravnati sve po sebi. A autoput nije besplatan, vozaj se citavu godinu po njemu pa saberi troskove. A placas njegovu izgradnju.
ne palamudi!!! Nije ovo prva akciza, već druga? Šta je sa efektima dosadašnje, gdje su pare? Ako je tebi bijedno15 maraka, ostaćeš bijedan do kraja života. Dodavanjem akcize na cijenu povećava se i PDV, pa na litar goriva ide još 2,55 pF, dakle nije 15, nego 17,5pF po litri. Onaj ko troši 600 litara godišnje (rezervoar mjesečno) dodatno se opterećuje sa preko 100 KM.
Neki su skontali da bez MMFa pada dodik a da nije tako nebi SNSD danas bio na sjednici... ko je sve ucetvovao u reziranju ove situacije svaka mu cast :)
Ebo te cuda se desavaju kada su u opoziciji (SDS) dugo vremena glavonje se promjene dodju neke nove face pa se i cuda dese da oni misle o obicnom narodu
..udaram se u čelo nekoliko puta odvorenim dlanom u nevjerici da će SDS običnom čovjeku bez obzira na ime i brojanje krvnog zrnca biti nekad od koristi!! Šta reči, BRAVO! SDA zeleni skakavci, vratite se u livadu!!!
Kome više nije jasno da su SDA, HDZ i SNSD i dalje u koaliciji?!?!?!