Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da nisu u Sarajevu....Sta rade OSBIH osi sto cekaju platu?
Pa Bakir i SDA ih poslala u Bihać umjesto da i vrati nazad odakle su i došli
@kessler zeleni smradu...natakarim ti staru na postekiji,pa kad sedjdu cini da uvijek osjeti smeleku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Fazlić: Hrvatska policija svakodnevno u BiH dovozi desetine migranata" Neće ih vozit za Srbiju,Sloveniju,Italiju kad nisu od tamo nelegalno ušli u Hrvatsku
Svi Pakistanci su dobrodošli u USK. Tako je to saopštio ambasador SDA u Pakistanu kada je otvarao nekakvu školu
A sta je cudno ovde ovo se sve zna poodavno samo je problem sto na Bosnjackoj strani nema politicara sa jajima koji bi vodio otvorenu i iskrenu politiku u BIH nego je samo aj ne talasaj da se druga dva nacio bloka ne bi ljutili ,nazalost da je to tako a tako je !!!!!!!!
ovaj bi zatvoro granicu sa hrvatskom, i time najvise nastetio gradanima ekonomiji i diaspori usk.
Katastrofa!
Pa sta vi radite???
Kad cete jednom shvatiti da hr i srb na svaki moguci nacin radi na stetu BiH.
Ovo je lazov broj JEDAN u BIH ,,Bihac propada on sve bogati
Podrska Bihacu, treba migrante provest do Sarajeva
Angazujte vojsku i nedajte uc u drzavu. Kako neko moze vratit migrante u BiH ako nisu iz BiH.
Oruzane snage na granicu i ....udri Zaima po jajima.
Ovom pola familije radi u IOM ovaj voli migrante više neg boga
Kako se BiH politicari prave grbavi pa to je cudo jedno...uozbiljite se uff
Ovo je najveći uhljeb u BiH ! Nema ga jačeg na Balkanu. Kako je došao na poziciju samo kuka, a on lično potpisao da prihvata sve migrante u Bihać (bez saglasnosti OV!?) u narednih 5 godina !! Usput, u IOM je zaposlio sina i pola Fazlića.... Dabogda kemoterapije sa tim parama plaćao !!
Znaci podrzava da oni tu ostanu, onako, bez papira, da rade sta hoce, jer oni na lijep nacin nece otici. A to sto su Biscani protiv svoje volje taoci ovih ilegalaca, koga to briga. Njihovo se ne pita. S druge strane, zasto ne postupate kao Hrvatska i vracate ih odakle su dosli?
Ovaj Fazlija je tenkre kakvog treba traziti..cuj on bi zatvarao granicu s Hrvatskom??? ..a drzao otvorenu sa Srbijom.. Boze budala🐓🐓💉💉💉