Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazliću pošalji te ih u Zavidoviće, kod Dzaferovića.
Zaosno je da ovaj herojski dio Bosnjackog naroda ostavljen na milost i nemilost hordama ilegalaca bez imena i prezimena. Ocito je nekima cilj vladavina od Vijecnice do Bosmala, i da ih nista izvan toga ne zanima. Ocevi su nam izgleda ginuli da bi danas nijemo gledali kako Krajina gori, i kako bjelosvjetski olos iz EU zavrce svaki dan usi "nasim" liderima koji ne smiju progovoriti na ociti migrantski teror koji Bosnjaci trpe vec dvije godine.
HTJELI STE POMOĆI "BRAĆI ISLAMISTIMA" čini se da ste najviše sebe ZAJEBALI i da će ti ARAPI vama doći glave...........
Valjda ćemo shvatiti šta trebamo raditi, ili bolje rečeno, kakve ćemo ozbiljne aktivnosti poduzeti kada Hr ili taj dio EU (kako je kome lakše prihvatiti) izgradi ogradu duž granice i angažira vojsku na njenom čuvanju. Druga varijanta je da trebamo shvatiti kako će migranti stalno nastaniti BiH s tendencijom rasta njihovog ukupnog broja. Mislim da će u tome slučaju i 10 "Lipa" biti malo. Jbg, do nas je, imamo pravo na izbor.
Mi tacno trebamo pocet sebe gledat i maksimalno nastojati novac zadrzat u kantonu kako god je moguce jer mi smo isprdak ocigledno ove drzave.Sramotno je to koliko vladajuca"elita" zanemaruje svoje stanovnistvo u ovim krajevima.A dodju kad im glasova treba.Ali nema veze,nije niko dovjeka...
E moja Krajino sve po vama vazda a Bosnu ste odbranili i sacuvali.
Ma terajte sve za HR. Nek idu u EU. Oni nek hrane i vracaju u maticne zemlje. BiH je pred kolapsom ako budu Dodik i Covic dalje blokirali BH institucije. To nije ok da Merkel parkira migrante na balkanu.
@Baketrezorbegovic Da nebi mi tjerali vas i njih skupa u neki rezervat samo se igrajte .
Gradonačelniče, to je pogrešno. Ne treba nikako, ni pod kojim uslovoma dozvoljavati da migranti ulaze u USK. Dovoze ih Talgo vozom, autobusom Pixsi Trejdom, autobuaom Stelatursom. Policija USK ih istjera i onda oni pješače po kantinu. Tako je bilo do pandemije. Sad ih MUP eReS-a dovozi do ent.linije.Samo spriječiti ulazak u USK aktiviranjem rezerve mupa i pendrekom je rješenje!
Fazliću ne nego salji onima kuci koji sebi to u familiju zele kao neke qrve koju jos na youtube video prave i hvale se jos sa tim da su sa arapom ili turcinom ozenjene
Ja bi za migrante održano kurs u trajanju do 5 dana. Podijelio svima topografske karte i rekao da drže razmak 50 met. 1000 kad krene prema EU 50 kilometara buše. LP.
Nemon ti pasa nista otvarat vec u autobuse i pola u Modtar a pola u Banja Luku
Eto moj prvi komisija otvorio kucu i pustio migrante. Non stop ulaze izlaze galame zvjeraju svuda a najviše na žene i djevojke. Ja ih pratim i cekam .......
Kreće željeznički saobraćaj uskoro, s toga predlažem: Prvo - Minirati prugu, ubaciti grupu da je digne negdje oko Novog, na više mjesta, tako da im treba više mjeseci da je osposobe. Drugo - pješake početi pendrečiti na ulasku u USK, kad ih 20 dobije dobre batine, 21-vi neće doći ! Treće - organizovati TO od lokalnog stanovništva i povesti akciju zatvaranja migrantskih centara ! Četvrto - organizovati prevoz zatečenih migranata za TZ i SA, neka se oni o njima pobrinu !
@Last Mohican Peto - ne rise
Ko je uzeo pare za njih, neka se o njima i brine ! Peto - vraćati sve u rs, od tamo dolaze, ne padaju s Marsa. Punktove napraviti, legitimisati i vraćati !!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA raja , da je Sefik onako pozvao Igora borca ABiH kada ga je Elvis popljuvao , nego sutra odmahPakistanskog ambasadora koji ne zeli da zna za ove ljude. tipa idite u EU i saljite pare kucama
ja sam ih danas vidio jedno 500 u gradu samo....ovo je prevrsilo svaku mjeru! deportacija!