Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte nam dobru ekonomiju, i bice mir! manite se NATO cizme i oruzanim odrzavanjem mira.
Dinosauruse iz KRUGA 99 pod hitno pohapsiti, a KRUG 99 rasupustiti, stare polumrtve komunjare u demokratskom odijelu, prde, puše i pametuju, niti kakve koristi niti sta korisno od njih, samoprozvani intelektualci ...
smrdljive komunjare
rodoljube i demokrate iz kruga poslat 7 dana u rezervu, pola bi ih pokrepalo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pretjerano je pricat da smo mi faktor nekog svijetskog mira....
mir u svijetu? nema sta...nato pakt treba dobiti nobelovu nagradu za mir ove I minimalno slijedecih pet godina
pa vi ste nam napravili ovo uredjenje daBogda vam u kuci bilo ovakvo uredjenje
Narode al stvarno sta vam je??? Nama je zivjeti zajedno il ce nas tudje cizme gaziti ako nastavite sa nacionalizmom !!Kakvi fesovi,kakve sajkace??Vidite da se izokola priprema ulazak stranaca u BiH! Zar ste zaboravili kako nam je bilo pod njihovom cizom ??Kome je to jos donjelo dobra?? Vrijeme je da cistimo svako ispred svojih vrata i tako ce nam kuca biti mirna i mi cemo moci napokon disati!! Zar se niste umorili od svega ovog tolke godine??Mir svama!
Vi ste nam i dali ludjacku kosulju a kazete rjesite to unutar zemlje.napravili ste nam koncept drzave da se djelimo u stada pa se čudite svojim ČUDIMA
Ole Fauske
pa vidite mu ludjacke podle face, i on zeli nekom dobro?
Ma mrshhhhhhhhhhhhh pichka Vm mtrina. Ovdje uzimate pare na nama. Kući bagro! Gdje se vi pojavite, nema sreće!
Očistit Bosnu od četničkih i ustaških govana, i neće biti nikakvih prijetnji.
Jarane zaboravio si na trece, ove radikale sto idu u Siriju ako i islamski radikalni element zajedno sa šošonima :D
Da zaboravio sam na komunjare i njih sve do jednog pobit, a selefije ispranih mozgova ćemo iskoristiti da što više pobiju četnika, ustaša i komunjara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema rata ovdje još 10ak godina, ne isplati se strancima, a onda bi se moglo zapucat opet..
rat na ovim prostorima je moguć samo ako zarate velike sile. nema šanse da ovdje na balkanu zarate bošnjaci, srbi i hrvati međusobno iz prostog razloga što oni nemaju kapacitet za neki ozbiljni rat. ekcesi se mogu dogoditi, ali njih će odmah prekinuti vanjske sile i odrediti ko će ovdje kome vodu donositi.
neće zaratiti velike sile, nego će nam prodati svoje smeće od oružja da ga se riješe, isto što su uradili i 90-ih.. velike sile će ga samo potaknuti..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahahhaha prijetnja svjetskom miru a zamislite da kojim slucajem Bosna ima nuklearno naoruzanje a ove stranke na vlasti mogucnost da ga koriste, apokalipsa brate hahahah ispaljivali bi nuklearke poslije svake tekme hahahah
Ma naravno Maoca je opasnija od Sjeverne Koreje po svjetski mir
Porediti Maocu sa S.Korejom ,Izraelom,Irakom,Sirijom,Egiptom i sa jos ne znam koliko aktuelnih zarista koji su stvarna prijetnja za svjetski mir mislim da je u najmanju ruku neprimjereno.Svaku vrstu radikalizma treba sasjeci u korjenu slazem se sa tim,ali na skali opasnosti za svjetski mir staviti Bosnu u priblizno isiti nivo od gore navedenih e pa mislim da je stvarnoooo pretjerano.Hocu reci da je situacija u Bosni izuzetno teska ali je veca mnogo opasnija cinjenica da svjetska zajednica pusta da ovaj napaceni narod vode mafijasi i kriminalci i ako njih puste da se razviju npr. do nivoa jedne nuklearne sile ovi maloumnici se ne bi ustezali da ga iskoriste.
NA-TO ,bi trebali da odgovore narodi BiH.Posto je NATO Svjetska agresorska vojna organizacija ili kako je zovu braca Arapi -Teroristicka Organizacija Nastala Agresijom,. Bosnjacke vahabije-selafije jedva cekaju da se tamo ukljuce pa da idu u rat protiv demokratskih vlasti u svijetu. Primjer-Iraq,Libija,Sirija,Egipat...gdje Bosnjaci imaju zavidnu ulogu u obaranju demokratskih vlasti.
Steta sto nas taj agresor ne pusti da udjemo u BL ;) Tek bi onda vidjeli sta je olujno nevrijeme i velika traktorijada :)
Koliko su Srbi imali neostvarenih steta u ratu samo zahvaljujuci Agresorskim silama za 4-god. ratovanja,a bili su i ''merhametli'' bojali se grijeha i ne znajuci sta se krije pod ''ramborambo''ima sve goli neoustasa/nadustasa koji se odlijepio od Hrvatskog etnosa i postao veci Pavelicevac od samog Pavelica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rat u BiH je rješenje svih problema...................ustaše, četnici, mudžahedini i vehabije nemaju mjesta ovdje
Treba se dobro naoruzati i napasti Nato.
momcilo ne kenjaj....nato trupe su uvek dobrodosle u rs jer su one i garant njenog opstanka...to ne znaci da mi moramo biti u nato ali neka ih ovdje jer ovih fundamentalista ce sve vise stizati u federaciju a srbi ce sve vise seliti u beograd...
Ne brigaj se ba , imamo mi vjerskih fanatika za ledjima kolko oces , ne moze vama ni NATO pomoc ,kad oni krenu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
meni ovo sve vise izgleda,kako zapad radi na drugom poluvremenu rata....
Samo da ne bude produžetaka i penala, tu obično svi fasujemo maksimalno!!!
pa upravo to radi zapad vise koristi ce oni ratom izvuci iz BiH, nego da smo normalna drzava poput svicarske.