Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa nana ko čir na šupku
Ovo je jos jedan primjer kakav je OHR i Evropa. Hajde nek Kacavenda napravi crkvu na zemljistu foldzije Incka. A sad vidimo da je i advokat KARKIN potkupljiv.I on voli genocidne pare.
Ovo je jos jedan primjer kakav je OHR i Evropa. Hajde nek Kacavenda napravi crkvu na zemljistu foldzije Incka. A sad vidimo da je i advokat KARKIN potkupljiv.I on voli genocidne pare.
Ovo je divna zena, postena, casna, uporna i izgleda jedina nepodmitljiva. Ima opasan jezik, ostroumna, borac. Iskreno se nadam da ce tu crkvu izmestiti, kao Srpkinja, ja nikada ne bih usla u crkvu koja je na taj nacin podignuta na tudjoj zemlji, sramota me je sto je onakav mufljuz od coveka vladika. Mislim da je samo satanisti moglo pasti na pamet da uradi ovako nesto. Bruka i sramota. a vi, Bosnjaci ste je izdali. Zasto ne organizujete protestni skup, zasto ne obavestite neke strane organizacije...nema smisla, zena se sama bori za pravdu. A \"mojima\' koji se sprdaju na racun ove zene, zamislite kako bi se bilo ko od nas osecao da mu neko u dvoristu napenali pred prozorom dzamiju. To sto je crkva prazna ide u prilog cinjenici da se ljudi ne osecaju prijatno u objektu sazidanom na tudjoj nesreci. Tamo je lepo jedino onom kriminalcu Vasiliju. Ne daj se Fato !
Cut the bullshit, diži to u zrak, nek je kupi onaj koji ju je i napravio. Daj kontaj molim te imati crkvu u dvorištu. Nacionalizam na stranu, šta će joj / nam bogohulnički objekat u dvorištu? I od kad se to samo povlači. Pozdrav moderatorima na portalu i forumu. Ovaj članak je trebao imati lock odmah nakon objavljivanja, ali u ovakvim komentarima leži posjećenost, zar ne?
nema boga, tukci, džaba se svađate.
jedva čekam da svi umrete pa da vidite da nema Boga oko koga se stalno svađate. pljujem i na islam i na katoličanstvo i na pravoslavlje. retardi jedni.
Pipo hoćeš da pi posasam ?
Da nije ova Fata potomak slavnog srpskog junaka, barjaktara kneza Lazara, vojvode Pavla Orlovica? Orlovic je srpsko prezime, ali to nije nista novo da su Bosnjaci uglavnom srpskog porijekla
ma ovo treba priklat
@Pipo JE.B.EM TI SVE ŽIVO I ZAKLANO I TEBI I ABU HAMZI....MAMI.IC.U VAM JEB.E.M MOLITE BOGA DA SE OPET NE ZARATI....VIŠE VAM NIKO NE BI POMOGAO...BILO BI SVE DO JEDNOG!!!SRE.BRE.NICA BI BILA MALA MACA!
Dragi Pipo jesam stara ali bih ti dala.Moje frustracije u poredjenju sa tvojim su smijesne pa ako vec izbjegavas terapiju dodji da u sexu nadjemo mir.
Šta je sa đamijom kralja fahta
za tvoj info:fati jes pobijena famelija uza i sira ali ima jednu cerku koja je prezivjela otisla u ameriku zavrsila pravo na harvardu i sad mlati pare kao advokat jedne velike us tvrtke eto ko joj salje dripac jedan ima svemocni google pa se informisi prije no prospas se i svoju glupost
Ova bakica ostade cestita....svaki put kad nekom Bosnjackom politicaru trebaju poeni, oni nadju Faticu da nariche kako joj smeta crkva.Da vidite kakvu je kucu sazidala!!! Otkud???Kad su joj svi pobijeni, kako kaze.Da mi je znati ko joj salje pare sa \"neba\" da izgradi onoliku kucu na sprat.