Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se nano.......Sve je to politika, a njih ce stici kazna, kad tad.....Samo saburli....
@otvori oci......Dobro velis ,dali ima nacina i kobi to morao da uradi da im stane na rep ja kako vidim SDA je to halalila dabi zivjela tamo u toj federaciji bezbrizno ,ja mislim da bi ta izdajnicka (SDA) trebala da odradi ali kurvestare to i ne pomisljaju..!
@Proud_Bosniannn Šta misliš, do koje mjere čovjek ima tog sabura ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Kako je on napravio, tako je i ja riješim za tren. Nema zakona za njega, nema ni za mene. Oni je napravili nelegalno, ja je nelegalno skinem i šta ćemo. Neka me ubiju. Pobili su toliko po Bosni, pa, evo, opet ljudi hodaju. Nek' ubiju i mene", zaključila je nana.U pravu je nana.Izdrzi i ne boj se pravda i zakon su na tvojoj strani,a oni ce se kad tad suociti sa pravdom.
Ako ova babuskara srusi crkvu licno cu se potruditi da ni jedna dzamija ne ostane od Vlasenice do Konjevic Polja a mozda i sire ;) shvatite da ste enklava da se ne mozete kur*iti jer smo oko vas i mnogo nas je vise ako krene do rata sta mislis Fato sta ce od tebe ostati?
Fato svaku veliku i malu nuždu obavi u crkvi................ja tako u svom naselju............kad mi se god dobro prisere, odem u crkvu i saserem se
Ovo pokazuje samo koliko su nam vođe nesposobne i nezainteresirane. Jer da je nepravda u pitanju, pravedan je davno trebao izaći i reći šta je, a da je pošteno, vala isto tako makar nana bila i naša lično nana.
kakva "kuća Božja" može stajati na otetoj zemlji jedne bake? koliko Bog ima veze s spodobama koji su ovo napravili?
Pa još jedan članak. :D
Tu sigurno gosp. Kacavenda organizuje orgije...
Zalosno je kad covjek procita ovakav text, ovakve stvari samo dovode mrznju medu narodima u BiH, a politicare to uopste nezanima, jer i kad zarati oni se povuku a puste narod da se medusobno ubijaju i na kraju se pojave sjednu zajedno i djele tu bijednu Bosnu, u kojoj nece biti napretka ni za 5 000 hiljada godina.
Ako postoji Bog, uvjeren sam da će svi oni koji maltretiraju ovu staru ženu, završiti tamo gdje treba, u paklu! Želim im da ih stigne svaka kletva nane Fate Orlović. Neka je posebno sramota svih bošnjačkih političara koji ovo tolerišu!
nek dokaže da je njeno
moja Fato tolike godine borbe da te ALLAH nagradi al ja bi nju zapalio i srusio da je na mom u svom cu radit sta hocu hajd da mi nekom u avliji napravimo đzamiju sta bi bilo smetale su im i na nasem pa si ih rusili nemoze se covjek s četnicima istjerat pošteno mafija je to i dodik i ovi nasi da smo mi đzamiju na njihovom napravili nasa bagra iz vlade bi nju uklonila odma
E moja Fato, i ti si neki tal izmedju politicara.... po principu: "daj meni-evo tebi, i u redu je...".. nema ovdje pravde..... ja da sam na tvom mjestu Fato-uzela bih pravdu u svoje ruke....:-)
Podrska nani Fati
Ma ja bi je digo u zrak da leti u 1000 komada pa nek traze ko je...to uradio na tvojoj zemlji! U Americi upozoris covjeka da ne ulazi u tvoje vlasnistvo a ako i dalje nastavi rokne ga i nikom nista...tako i ti Fato a ko smije staru zenu da sudi!!! Vjera Bogom data preinacena za svake prilike i potrebe ljudi....
Braćo, evo konstruktivnog prijedloga. Dana 11.07.2013. godine, vjerovatno će se odazvati na dženazu blizu 50.000,00 ljudi, hajdemo pomoći nani Fati da makne grdnu građevinu sa svoje zemlje..
@AnteToniPandža.Mo Grdna je građevina, jer ne služi svrsi za koju bi trebalo da služi, nažalost ova crkva predstavlja čistu provokaciju, kako žrtava genocida, tako i povratnika.
@francizptuja Upravo sam poslao mail na sljedeću mail adresu, sa linkom tvog naloga na Klix-u, s zahtjevom da nadležna institucija istraži tvoje navode: http://www.klix.ba/profil/francizptuja (nalog francizptuja) [email protected] Očekuj službenike SIPE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MMože mi neko reći što je to 'avlija' ??
@makimax Mmmmože, evo da ti neko objasni značenje termina avlija: "Avlija je mjesto gdje se druži i uživa Nema tog stanovnika BiH koji ne zna šta znači riječ avlija. Avlija je bila i ostala mjesto druženja, dječije graje, a što ne reči i mjesto akšamluka, ali bogme i ašikluka, e o baš jednoj takvoj avliji pišem. No krenimo redom Bašeskija je pisao o Sarajevskim avlijama i bašćam koje se s proljeća okite beharom i iz dana u dan mjenjaju svoju fizionomiju i bivaju sve ljepše i ljepše. Nakon behara stignu majske ruže, zatim zambaci, pa kadifice, ilduzi, nema te prave avlije u kojoj nema grma šimšira s pažnjom njegovanog i okrsivanog u najrazličitijim oblicima, gdje je baštovanova mašta dolazila do punog izražaja, eh da ne počnem pisati o hortikulturi. ..nastavak slijedi...
..nastavak... "Avlija je u pravilu prostor ograđen visokim zidom skriven od pogleda znatiželjnika, to je intimni prostor obiteljskog življenja, obično je bila kaldrmisana kamenim oblutcima donošenim na rukama iz obližnjih potoka i sa mnogo pažnje redanim u čipkastu strukturu bijelih prostirki opervaženih, u pravilu, zelenilom trave. Prava kaldrma nikada nije bila zaljevana betonom, nego se linija trave provlačila između kaminih lopti snježnobijele boje, žene su vrijedno ribale kaldrmu i u dane koji nisu bili vezani za praznične svečanost."