Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možete porediti Falatara i Komšića nikako. Za Falatara će glasati i Hrvati i Bošnjaci i Srbi i ostali - svi koji vjeruju u multietničku BiH... dok Komšić ofirno ide na Bošnjačke glasove. Jasno je da ni jedan Hrvat neće glasati za Komšića, zato se okrenuo Bošnjacima - i to ne onim multietničkim Bošnjacima (koji će ugl glasati za Falatara ili Hadžikadića), nego baš nacionalističkim Bošnjacima (koji će glasati za Komšića "samo da ne bude Čović", kako kažu).
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Znam samo da je prof. Hadzikadic jedini kandidat koji je istinski vrijedan paznje...ovi ostali hohstapleri, mislim da nisu u stanju ni granap voditi na posten nacin a kamoli narod i drzavu Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #mislislisvojomglavom
Neki političari u ovoj zemlji vrijede i treba ih prepoznati. Oni, ako ih glupani ove zemlje koji još imaju i pravo glasa nekako prepoznaju, moraju biti oprezni da im se idioti ne ubace u strukture i zajebu sve dobro što kane učiniti. Sretno Falataru!
Bravo dijete drago.da ima neko da se stručno i kompetentno suprostavi čoviću.veliki zagrljaj za tebe i za sve dobre ljude.jer mi moramo shvatiti da moramo i možemo živjeti jedni pored drugih.Sretno do pobjede.!!
DOSTA MI JE DA DJECU LIJEČIMO PREKO SMS-OVA, DA NAS DIJELE NA NAŠE I NJIHOVE, DOSTA MI JE!!!! BORIŠA FALATAR ZA PREDSJEDNIKA!
JA SVOJ GLAS DAJEM GOSDPODINU BORIŠI FALATARU! JEDINI KANDIDAT KOJI JE OBIŠAO BiH, PRIČAO SA GRAĐANIMA LIČNO, SLUŠAO NJIHOVE PROBLEME! ON I NAŠA STRANKA SU BUDUĆNOST OVE ZEMLJE!
Bravo Boriša, volim kada ti Željko i Mirsad prcate ove zaostale primitivce.
Juce vidim da su i sda i sdp ukrali ideju nase stranke i da se izlazi medju narod;a nasa stranka to radi 10 godina;uvijek medju narodom,nudi programe,predlaze zakone,jednostavno radi za ovu zemlju za razliku od mnogih!
pogotovo SDA! Nikad nisu imali nikakvog kontakta sa narodom, sad odjednom Sebija sišla među nas obične smrtnike! HVATA IH PANIKA
Falatar vodi normalnu kampanju,sa narodom;bas kao i prof. Hadzikadic,ljudi sa strane;ali vide da nas jedu ovi fasisti na vlasti;vide da mladi odlaze! Pametni ovdje tesko prolaze ali doci ce vrijeme! A koga zanima vise o Falataru nek me pita!
falatar hađžikadić i Bećirović.najsposobniji i najpoštenijih ljudi.
Kratko, jasno, odmjereno, uljudno i NE-kretenski. Ovaj čovjek je jednostavno oličenje političke kulture i kulture dijaloga. Definitivno najkvalitetnija kampanja. Bravo Boriša, pravo si osvježenje, samo nastavi kako si krenuo i imaš moj glas.
✨👍 Bošnjaci moji (svake vjeroispovijesti, porijekla, boje i prezimena) hajmo zajedno napraviti Oktobarsku revoluciju! Hajmo poslati nacionalističke stranke i njihove huškače funkcionere na biro za zapošljavanje kao što su oni nas poslali. Došlo je vrijeme za NEZAVISNE, NEPOTKUPLJIVE I "NEPODOBNE". Ja ću dati doktoru Hadžikadiću glas i molim Allaha da pobijedi. Hadzikadic2018
Neka ga biraju Bošnje kad im je drag.
tako je, samo Borisa!