Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT hrvatskih proizvoda svugdje u SVIJETU.
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Tanja Fajon 😘
Tanja neka te bog pozivi jos dug dugo
G-đa Fajon istinski prijatelj BiH i svih njenih GRADJANA a ovi sto idu i kukaju po Europi kao mala djeca bi se trebali malo zapitati o svojoj ulozi u svemu onom o cemu kukaju a njih doprinos u tom nije nimalo zanemariv...I na kraju hvala g-đi Fajon
I šta su rekli makron,mogerini i tusk?Krivousti, možda da pročitate zvanične informacije,a ne ono što vam plasira hdz!Dok ne nađete, info iz EU u kojem se kaže:"nemate pravo da se petljate u BiH,izbori su bili korektni". Uzp-ovci, odjeb vam je lansiran, hvala i doviđento.Hahaaha
gosp.Fajon mi normalni BH gradani smo željni promjena.Prvog od tri kojeg je narod promjenio njegovo stado se buni. KAKO če biti sa ostalim valjda ce ovi građani(A ne konstruktivni narodi)ubrzo doživjeti.
odlazi cirkus iz Brisela...
i hrvatski gradjani pocinju da shvataju ko ih handri: Mate Skomerža Oduzet pod hitno Bosanskim katolicima u Hrvatskoj državljanstvo i deportirat ih u BiH pa nek se brinu za svoju državu , a nas Hrvate neka ostave da se sami mučimo sa svojim problemima. Aj nazad u Bosnu svojim ovcama i poskocima.
i Plenki sta cete sad? Da necete blokirati i evropski parlament? Evo mene stid vase nesvijesti ...😂
jebe se EU za Bosnu
Samo se pitam gdje su oni pametni,iskreni i nada sve posteni hrvati tj.gdje ta hrvatska intelektualna gospoda i da su mogli sebi dozvoliti da ih ovakvi politicki blesimetri i lazovi predstavljaju u svijetu
I ja se pitam gdje nesta poštenje bosanskih muslimana kada su ovako bezobrazno i drsko oteli Hrvatima mjesto člana Predsjedništva?
@Domagoj1 po cemu je neko tebi nesto oteo? od 540k katolika 140k je glasalo za covica i to u toj cifri su i srbi koji su glasali za njega i sta cemo sad? Zasto su ti srbi glasali za njega? Po cijoj direktivi? Covjece idi umij se mozda ti se razbistri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da izbori u BiH nisu zvanično bili tema ni samita i ni susreta lidera EU u Briselu, jer se teme dogovaraju i usuglašavaju tjednima i mjesecima prije. Ali nezvanično je itekako bilo razgovora o ovoj temi. Pa će tako uz potporu Borisova, Orbana, Sancheza, Macrona, kao i visoke predstavnice EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Federica Mogherini, na jednoj od slijedećih sjednica tema biti i Izborni zakon BiH.
hahahahahaha pa ti si totalno munjen decko kad budu raspravljali izborni zakon francuske ili neke druge drzave mozda tad dodjemo i mi na red hahahahaha
@pro et contra Turski klapac, eto je Plenković iz čistog hira nekidan bio na sastanku sa Makronom, a danas, iza samita, sa s visokom predstavnicom Mogherini i predsjednikom Evropskog vijeća Donaldom Tuskom.
Ma Plenković sere onako kako će pridobiti glasove od hrvata iz BiH. Zna i on da ništa od te njegove priče nema, samo korist od glasanja zatucanih.
Ma ja. Nek je eto Komšić dobio glasove na rezultatima svog rada i naprednoj priči. SDA da i ne spominjemo. Kod vas u biti, što gore, to više glasova, al eto, nek vi drudima dijelite lekcije.
Zamazi oci narodu,pogotovo ovim kliksovcima.