Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Brooklyne U have NO clue! Ok? Stop being stupid and uninformed!
zasto se Zapad opet ustrucava reci istinu ?! a istina je da BOSNJACKI POLITICARI GUBE KREDIBILITET A HRVATSKI I SRPSKI NE jer ni HDZ-ovi a ni Dodik nikada bolje nisu stajalinego danas !!!! zasto bosnj.politicari gube kredibilitet? zato sto uporno obecavaju bosnjama \"cjeloviti i nedjeljivu\" ali to nisu u stanju provesti i zato padaju jedan za drugim: prvo Haris a sada i Zlato ! eto,to je prava istina, moja Tanja ....
Naravno gradjanima Bosne i Hercegovine uvijek je neko drugi krvi.kRIVA JE EU za korupciju u tuzilastvu ,zdravstvu,obraozvnom sistemu ili vi uzimate sebi u dzepove..Kriva je Fajon za nerad politicara,los imidz drzave,za pasivnost naroda koji nece guzice da pomakne cak ni zbog sopstvenih interesa.Bosnjacima su krivi Srbi,Srbima Bosnjaci,vjernicima ateisti,radikalima liberali i demokrate. Zakljucak: za 20 godina(sad razmislite koliko je 20 godina) nissmo pomakli sa mrtve tacke.Zavidim komentatoru @adasdds koji ne zivi u ovoj vukojebini zelenih,plavih,crvenih...........
Stace i ona mora nekako da zaradi dnevnicu bilo bi joj bolje da je dosla u vlakovo prije bi je culi oni mrtvi
Krizu je, zna to svako, napravio bradati MajMoon sa slike, zajedno sa islamofašistom Zlajogluom, izbacujući iz vlasti čitav jedan narod ii dovodeći u vlast poturice iz HSP-a te pljačkaše i atentatore Lojanoviće. Time su Hrvatima otvorili oči za sva vremena i trasirali put u neminovni raspad umjetne tvorevine BiH. Tanja, poruku, dakle, uputi bradatoj spodobi sa slike, nama tvoje pridike nisu potrebne, jer su laž.
Hvala malim invalidnim i iskompleksiranim gebelsima, šagoljima, bakirima, đogama i ostalim fašističkim \"novinarima\" u redakciji klitorix.ba na brisanju komentara.
ista prica od zavrsetka rata.ja bi se ubio kada bi morao dole da zivim.fuj.
Why Muslims hate Christians, and in the same time they want to share a common country with them? Is it because Muslims estimated they could perhaps take away some territory from the Christians?
ovo srbi namjerno sve blokiraju da bi se pokazala da bosna ne moze opstati... ne trebamo nasjedati na te gluposti i ne treba ispunjavati zelje dodiku... on je taj koji rusi ustav govoreci da je rs drzava itd...samo mi preko toga olako prelazimo
Jel više dosta zaključaka tipa: BiH treba da se okrene EU!? Čemu da se okrene kad se ne može maći iz mjesta na koje ste je vi i EU zakucali. Pun mi je klinac strane pameti o stanju u BiH i njenom budućem putu!