Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze on obecavati sta hoce kad svi znamo da ovde nema drzave i da ministar sam ne moze nista ni narediti ni sprovesti. Za sve mora da se sloze entiteti, stranke, 50 ministara, 100 politickih lidera itd. Ovde se nista ne moze sprovesti, ova drzava sluzi samo za kriminal, varanje i otimanje od obicnog naroda uz ispiranje mozga.
Ministre samo naprijed.Gradjani su uz vas
Pa i ti si došao u BiH sa kesicom u ruci kao ovi jadni emigranti, samo za razliku što ti imaš sada milijarde i tornjeve uz pomoć SDA kriminalaca a ova bjeda ni marke u dzepu. Mrš u milion ....
@oblutak123 kad neko, nekad i negdje sa kesom u ruci dođe i za relativno kratko vrijeme postigne velike rezultate to znači da je taj neko USPJEŠAN Bosna ima dosta ispijača kafica koji skupe koju markicu pa na kaficu pa psuju po svima "odakle mu", "onaj šošon, ovo ono" po svima koji rade od jutra do sutra i steknu.... ljubomora i zavist su ružna stvar evo tebi kese dvije i još pune para hajde tu postigni nešto #samo kažem
Vraćaj ih sve u Srbiju i CG.
Mene zanima kako se upravlja ilegalnim migracijama, a kako se upravlja legalnim migracijama? Ko je dosad upravljao ilegalnim migracijama? Inace sam za legalizaciju svih migracija.
Bravo ministre Radončiću tako se radi...
Bravo ministre Radončiću, tako se radi, bravo....
Bravo ministre, pokaži te im kako se rješavaju problemi. 🍀🍀👏
Bravo. Jedini koji moze rijesiti migrantsku krizu u BiH.
Samo naprijed gospodine Radončiću.
Radončić vizionar jedini može pokrenuti pozitivne tokove države.
Bravo !!! Sigurno će se sa Radončićem svi problemi riješiti!! Naprijed SBB !!!!
Bravo Fahro
Bravo, odmah i konkretno covjek rjesava probleme u zemlji, samo naprijed Fahro🍀
Tako je Radoncicu,vjerujem da si jedini sposoban rijesiti ovaj problem
Vjerujemo da ce to novi ministar rijesiti na najbolji moguci nacin.
Fahrudin je jedini covjek koji zna i moze rijesiti migrantsku krizu u BiH, bravo Fahro
Ministar je jedan jedini,on moze samo da gradi i doprinosi ovoj zemlji.Samo uz rad i disciplinu dolazi se do rezultata,ali svi mozemo pomoci uz malo truda.Neka se svi ministri zalaze kao Radoncic,bice svima bolje.Čestitke ministru na dosadasnjem radu.