Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem! cuj obilazi dzemate, pa jbm mu sve, zemlja se raspada on obilazi dzemate ko vjerski poglavar
ha ha bravo.
pa to ti je SDA, oni drugo ne znaju, uzdaj se u Allaha i šuti
Je li on to otišao privatno ili poslovno? Ako je privatno, zašto bi mediji izvještavali o njemu? A, ako je poslovno, zar se ne bi onda Ustavni Sud trebao izjasniti o njegovoj posjeti džematima, ipak je on građanski, a ne vjerski vođa???
Bravo, Novaciću! Bošnjačkoj leminziranoj bandi treba na čela utisnuti Izetbegovićev klerofašistički žig, vrlo omiljen u USA!
Umjesto da se premijer sastane sa privrednicima i investitorima, da dogovori neke poslove, on obilazi dijasporu. Kada se vrati u Bosnu reći će kako je njegova posjeta bila izuzetno uspješna.
Inace je fadilu u opisu posla premijera da obilazi dzemate po americi. PLJUCCC....
Gdje je dino merlin i pasteta
Otjerajte ga prije nego što im vas zavije u crno! :-)
90% njih je pobjeglo u Ameriku od SDA jer je najmasovniji odlazak bio poslije 97'-e,ali mongoloidu hoce quzica da puta vidi
Ubij se Novaliću, a neka ti pomognu ta dva savjetnika, kao i u svemu do sada. A vu džematlije - NEDAJTE PARE, TO SU PREISPOLJNI LOPOVI I BOSNA TE PARE NIKADA NEČE VIDJETI. OSUŠILI BOSNU PA ĆE I VAS IZ DIJASPORE . NEDAJTE NI CENTA I NOGOM IH U TUR IZ VAŠI KUĆA!
Kad vidim članak o ovom Pakashu sjebe mi se dan, Ali znam da ostali članovi njegove stranke mi ga mogu ......uljepšati..
"Selo gori a deda se šetka" to je najnovija tragikomedija u SDA i BiH. Po drugi put izgubili su Srebrenicu a prvi covjek "premijer vlade" hoda po dzematima. Fadile spali se .
Od Aljaske do Meksika, to je ona druga slika Pit i to je Amerika. A Haris Hrle zvuci kao neki centarfor Zeljeznicara, nekad davno, velik talent koji je zamalo postao legenda, al se zaljubio u pogresnu i prestao da trese protivnicke mreze i danas radi u cevabdzinici kao ambasador. Sta? Upravo.
Haris H. pravi pravcijati ambasador i savjetnik! Bosno, Bosno!
@blak909. Kune se da ga nije on uzeo,uzeo bake😂
jel ovo na slici tih 50.000 bosnjaka? Sta se glupirate, bosnjaci u USA su veci amerikanci postali i mrzitelji islama od samih amerikanaca.
Religija je za budale
@potreban 100%
samo tako fadile, ti troši pare bezveze (jasta ce nego investitori poletiit u ovu našu vukojebinu) a mi da sjedimo i strepimo jel stupa na snagu porez na TO.
nemoj tako Fadil je naš lumen kojeg je postavio sveti princ El Bakiri Izetbeg
Sabbahu😂
nek se oni radnici iz TTU -a jos malo smire i strajkaju...sad ce Fadil iz Amerike...morel ljudino mjesec dva? jel dosta?