Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTETA VELIKA
a ona kobila jelka m , kad će ona u zatvor ?? e izdajnička bagro , podanička bagro, poglavnik će vam dopustiti da mu ga oglabate još po 100 puta u znak zahvale za prodaju i izdaju Bošnjaka, trojkaši stoka najgora bezrepa bolesna
Naravno da je steta . Dodik i Covic su ostetili 100x vise drzavu i jos uvijek se uredno setkaju i kradu , dok je Trojka smjestila Fadilu da moze uzimati kredite od MMF-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Raduje se naredni na listi SDA po broju glasova.
E sad na Poljine i polako kosi travu sisaj ogradu zabavljaj kaketa i seku...
I jos samo u ćuzu sto prije
KAD CE NA ROBIJU?
FADILE KO TI JE OVAKO NAJDRAZI U PARLAMENTU ??
A zasto bi on cinkario Sebiju kad mu je sve dala pa i zatvor.
Djes lopove djes lopove
Kako je Bakir govorio: Fadil i 8smica su ankeri SDA!?
E sad ode brod...
Tuga pregolema...
ZASTO LOPOV NIJE IZA RESETAKA ?
Baš mi je žao, Fadil je imao dobre provale
To je bitno provale ubij se
Ša ima mrgude?
Kad ce vise u bajbokanu?
Nije mi ga žao kao što mi neće biti žao ni ove što samu danas na vlasti kad budu odgovarali za svoj kriminal!!! Samo mi je žao što nikad neće biti optuženi najveći kriminalci u BiH, Čović i Dodik!!!
I el kakir zbog revizije 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️
Lopine i treba da trunu u zatvoru, steta samo sto mu nisu odrezali barem 10 godina. Idemo dalje sve do nalogodavca iz sjene Sebije Izetbegović i lopine Asima!
Neka ga Bakir pogura sa onim parama sto mu je majka i snaha skupljala
Šta je život jednom si na vrhu, a poslije koj tren u blatu i prašini.