Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi trebamo radikalne promjene, ili nista -jer nista drugo ne pomaze!
BiH je davno pod sankcijama tako da ne trebaju ni sankcije ni rat, narod bježi glavom bez obzira jer nikom normalnom ovdje nema života, sve je kriminal i korupcija progutala
....pa podebljalo,uvecalo,nastklalo...pa sta radi ova birokraija?Ostali sami sebi svrha.
nemojte toliko ostri biti prema nasim vrlim politicarma,ovo se samo ratom moze rjesiti i velika greska je dejton to svi znamo sad bi mi ovdje imali jednog presjednika jednu vladu i bili normalna drzava,ovo sto mi imamo nema nigdje u svijetu.ili mi ili oni i jbg tako ce na kraju biti
Medjunarodni identitet, evo za ministricu Turkovic da trazi nametanje sankcija svim Dodikovim ambasadorima koji odbijaju oznacavati drzavne praznike BiH.
Produžilo okvir. Sad će Dodik dobiti po repu. Eno umire od straha. Vijsti se donose tako da se svakim danom nagovještava da se RS raspada a u stvari, svi podržavaju mirovni sporazum potpisan u dejtonu. Kliks ga sigurno neće srušiti.
Eto koliko su opredjeljeni i koliko im je "zao" BiH sve im "suze niz ledja idu"..
Ovime prijete političarima tokom pregovora, ali realno vrijeme je za sankcije i odsjecanje tumora iz političkog života BiH
Jadna Evropa , da nije USA njom bi harali Kinezi i Rusi. Ekonomski gigant a policki i vojni patuljak, samo osuduju , zale , razmatraju itd.
ja i?
Ljudima uopšte nije jasno izgleda jer se do sada nisu sreli sa količinom političkog smrada iz naše zemlje koji je korupciju doveo na novi nivo. Mogu proći desetljeća, vi ništa nikad nećete donijeti a njima (političarima kriminalcima našim) ovo super odgovara. Ne znam koji k dolazite, imate transparency intl, imate OHR, sve je jasno kao suza ko koči sve. I onda i vama ovako ebem majku pokvarenu ko i političarima.
stara droljetina, od evrope nikad koristi nikakve
Najbitnija rečenica u cijelom tekstu je: za sada, nijedan pojedinac ili etnitet ne podliježu sankcijama...
Unajmiti sudstvo i tuzilastvo da se sastoji od stranih strucnjaka komplet, da su provjereni, nepotkupljivi, i polako gledati kako se klupko odmotava. Drasko u BL bilbordima se bori da obican svijet vidi sta se radi. Glavu u torbu stavlja, ali sta vrijedi ako niko ne procesuje kriminalce? Nikome ne odgovaraju. Platu dobija od drzave i onda radi protiv iste dno morala...
U ovoj Bosni se sve zna i uvijek se znalo ali se svi prave da nista ne znaju te nas sve ubjeđuju da je mlijeko crno. Ja se pitam sta Covic hoce od ove Bosne a sta Dodik a sta Bakir eto mi ne znamo sta hoce. Hice sve samo ne bolje narodu i nije nam bolje posljednjih 30 godina niti će biti ikad. PS u Hrvatskoj i Srbiji Crnoj g Gori Albaniji itd... isto sranje.
U BiH su skoro svi krivi narod sto glasa za pogresne ljude i kriminalci kradu na veliko ,Dokle ce to trajati pitam se?
Davno ste trebali nešto konkretno uraditi.
Gledam ovo i mislim...kako Slobodan Milošević. Franjo Tuđman, Alija Izetbegović...ne mogu ni da stanu u cipele Druga Tita.