Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kažu, drotovi glupi. Bolje i više su izganjali od doktora koji su štrajkali prije mjesec dana.
kad se brinete, eto vam ih džaba, ......samo ih vodite !!
U ovoj nazadnoj i naopakoj sredini je na sceni sistem djungle, to jest nastala je opsta otimacina. Kao ovo sa policijom u uniformisanoj izvedbi, koja je otvorena i javna predstava sile. Zatim nosanjem zastava i patriotskih predstava u sklopu 1601 boracko udruzenje i toliko njihovih predsjednika i nezasitih gulikoza. O propalim i opljackanim firmama u kojima su sa kriminalnim direktorima i njihovi sindikalisti dijelili tal, dok nisu svoje firme zavalili. Pa onda svi pred vladu i daj penzije.
Ako ikakvi drugi protestvuju protiv ukupnih prilika i sistema po Novalicu, "pozitivnih odredbi" pa i penzionih, policija po osnovi svojeg dugogodisnjeg angazmana ne moze, jer su bili a i jos su glavna snaga i osiguranje kao i izborna baza vladajucih oligarhija SDA, pa i kada bi, a sto je i moguce penzije bile odredjene da penzioneri dodju u situaciju da oni drzavi placaju umjesto drzava njima.
Megalomanija i traženje posebnosti je opasno i okreće javno mnijenje protiv Policija, vojska, državne službe moraju dijeliti sudbinu naroda i radničke klase. Budžetske plate su katastofalno raspoređene, zapostavlja se zdravstvo, obrazovanje. Pojedine branše zahtijevaju ono što društvo ne može osigurati. Lijepa je podrška Evropskih sindikata, ali potpuno beznačajna. Mora se misliti i na druge.
Ovo mi ljudi lici na ono "Deee viii malo zagalamite i nadjite istomisljenike, pa kao pritisak napravite, pa cemo i mi narodu objasniti da nije moglo drugacije" ???????????????????????????????????????????!!!!!!!! Jel tooo ?????
treba pisati da se ne zaboravi..
eto opet februara parne godine .. sad bi trebali svi zajedno nagrnut pa šta bog da .. evropa će prihvatiti svakoga ko će servisirati dugove
Policajci,inspektori,generali bjež'te u penziju bolji uslovi😂 ostavite i mladima mjesta malo
Zakon je za cistu Desetku! I onako kradu i otimaju od naroda pa skupljajte za crne dane a ne po kafanama i birtijama pecenje,salatica.supica ovo ono...!!!
Hoce 1500 kermi penziju za sjedenje po kladionicama..
Eh moji evropejci, nije ova nasa policija kao u vasKE tamo da radi svoj posao kako treba. A nisu ni političari kao vaši da se brinu o nama nego samo svoj tal gledaju. Helem, pisite nam opet :)
samo pisite..sto bi vi bili drugaciji od ostalih gradjana BIH..ni po cemu to ne zasluzujute...