Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo zabrinuti za korupciju u Europskom parlamentu i korupciju i nerad Inzka koji je opet otisao u Hibernaciju dok se ne pocnu buditi mede ..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
BiH protektorat Brisela i Washingtona
Ništa to naše uhljebe ne dotiče.E ako im zavrnete račune u vašim bankama mogli bi eventualno i da ih malo probudite.Ali kako oni u glavnim lovu šalju na Kajmanska ostrva neće ih ni to puno pogoditi.
Smjesni ste vise stom zabrinoscu! Poduzmite konkretne korake. Kad spomenete vladavinu prava sa BiH ne znam dal bi se smijala ili plakala od muke.
Bunica se ulijeva u Bunu, a Buna u Neretvu!
KORUPCIJA I VLAST IDU U PAKETU
znamo znamo........haman vama teze nego nama !
Znaju oni sve, zato nam daju pri vrhu kasike da grickamo
Mi cemo u EU uci 2688 godine