Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom narodu kada bi zabranili i da je jedu i da piju opet bi za iste glasali.
Ovako su i u ratu u EU uveli embargo na uvoz oružja legitimnoj vladi u Sarajevu, pod izgovorom da se to radi zbog pomoći
Najveci problem EU je sama unija koja nema lidera . Za 1/3 tih para mogli su ukinuti rs i rjesiti problem. Da su Bosnjaci katolici ili Jevreji oni bi to davno uradili. Samim odrzavanjem status quo stanja pokazuju i svoju licnu slabost i nedoraslost zadatku EU. EU treba svoga oca koji ce uvesti vise reda i discipline i manje stele u ovu organizaciju.
Ma kakva pomoc!? Nek jedu kolace...
Nistane dajite Alaha vam
koji glupani,pa dodik ce primiti pare i opet im se pos rati na glavu i reci da su blesavi a ce otici do vurcica i puitina na sastanak kod wc korala
Ja koji mamlazi... Koridor 5C uopšte nije strateški interes manjeg bosanskohercegovačkog entiteta.
Pa da, to je u interesu Sarajeva prije svega. Eto, kaznili Dodika tako što će Sarajevo ostati bez veze sa EU autoputem, a Banjaluka će uskoro imati.
Pa nije samo Sarajevo, 5C povezuje i Budimpeštu sa morem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vec nece da sankcionisu,neka ne daju nibcenta ne daji te im pare to im je nagrada za nista ne uradzeno.
Para vrti gdje burgija neće. Sace dodikovci u JATU se vratiti.
Zar ovo nije uspjeh Dodika?
Ako je uvjet da se vrate zbog para volio bi da se ne vrate nikad da im EU ne da pare ni feninga. Bitno je samo uzet novce iz EU da oni raspodjele sebi u džepove i ajmo opet isto. Ne dajjj pare.
Onda BiH neće dobiti 600 miliona pomoći. RS treba uzeti ozbiljno.
Jel, to treba davati novac nekome da bude fin odnosno da radi ono za šta je plaćen. Visoki predstavnik može zabraniti isplatu plaća za one koji ne rade ili blokiraju rad. To me podsjeća na filozofiju djeteta koje plače, a vi mu kupite ono što hoće u tržnom centru. Jeste li naivni, klin se klinom izbija dajite sredstva direktno opštinama ili grupama opština ako se radi o kompatibilnom projektu sa vašom direktnom kontrolom, nadzorom, praćenjem i kolaudacijom utrošenih sredstava.
Eto njih sutra u 7:30 ispred institucija BiH, odmorni, veseli i spremni da snazno pomognu euroatlanske integracije!
Para vrti gdje burgija neće, uvijek bilo, a šta je doDICKu draže od vlasti i blokada? Lova!
Euri su nebitni, izborni je bitan.
Auto put Korridor Vc po ovome se završava nikad