Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh ja kur Ca i jake medjunarodne organizacije na samom pragu ne mogu da riješe probleme 5 državica sa 15 miliona stanovnika
Samo nama podpitanja kako nisu Hrvtskoj podtavljali:-)
Nek postavljaju. To im je posao a nasi nek odgovoraju, i to je njihov posao.
BiH vlasti i odgovornost su nespojive .
Ništa čudno toj bagri iz EU i nije cilj napredak Bosne nego samo otežavanje maksimalno , ništa nisu bolji od naših političara . Ko i kad se sjetim za ukidanje viza dok su svima ukinuli nakon ispunjenih kofol uslova , jedino su nama otežavali i postavljali dodatne uslove .
Vi da ste htjeli davno bi je pogurali prema EU . Ali vi ste od Bosne i napravili ovo u Dejtonu zajedno sa američkim saveznicima , podijelili ste je sa ciljem da bude nefunkcionalna i da se možete vježbati na njoj preko visokih predstavnika .
@Kriticarrrrrr......... Eto jest tebi i nama stalo do napretka ... Valjda samo radi napretka od izbora do izbora biramo ili iste ili gore ...???? Pišeš gluposti ...!!!
Haha :)
Ma super , još niste ni dobile ( ove briljantne odgovore) , napisane u izvornom obliku na tri domaća prevažna jezika , a onda prevedene , da svetu bude razumljivo štivo, a več znate ( sigurno znate ! ) da ćete morati dodatna pitanjca poslati pošiljaocu( ima)..? Ma krasno , ma divno , ...ma neka ste nam to rekli ...a mi se ponadali da smo svršili.... Trajaće ovo.....( svršavanje).....
ne pitajte nista nego nas primajte u EU odosmo u PM3 ....
Vazno je da su vam Bugaska, madjarska rumunija i grcka kredibilne, mos mislit!
@lale gator.......... Da to ne misliš reči da smo bolji od pobrojanih ....??? U Europi a uskoro i Africi gorih od nas nema ...!!!
veeeeeeeec................a i ovo jedva zgombasmo !