Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste pa da onda odluke uvijek jedan blokira , ludjacka kosulja , kao sto I sad u vrhu uvijek jedna strana blokira i nijedna odluka ne bi prosla. Mozda jesmo ovce , ali toliko bas bez mozga nismo.
Stranacka poslusnost Tegeltije u VSTV je dovoljan razlog da se ova inicijativa odbaci.
Ako bi ja na bilo kojem sudjenju iskazao nepostovanje prema sudu, bio bi kaznjen, Dodik se ruga citavom pravnom poredku, prijeteci disolucijom, to jest krsenjem ustava drzave i nijedan sudija se ne oglasava. Ustavni sud u ovom kapacitetu je pravna brana za urusavanje drzave, jer ovi ostali su stranacki obojeni....
Ovoj dvojici je cilj da popune sud svojim ljudima koji ce preglasavati i praviti probleme kao sto oni prave. zar nije dovoljno sto su ZLOCINCI nacelnici opstina u RS i nikome nista, isti oni koji su odvodili maldice u SMRT!!
Vas bošnjake još samo stranci drže u životu...
Zamisli koji smo mi idioti 3 covjeak jebu 2 miliona ljudi u zdrav mozak,a mi samo cutimo boze sacuvaj.
Zar oni misle da je neko lud?! Od trojice sudija dvojicu imenuju HDZ i SNSD što znači kraj za ustavno-pravni poredak BiH.
Nakon snaznog mirisa kahve pogledam prema vratima , a selma bajrami mi donosi dorucak pride na tacni i onako pjevuseci svoje hitove ljubi me me lagano po vratu .......Probudim se i skontam da me macak lize jedno je java a drugo san.
Nije problem, odmah prihvatite ovaj zahtjev čim se sprovedu sve dosadašnje odluke Ustavnog suda...
6 clanova. nisam nista vise ocekivao od ovih kvazi intelektualaca
kada izbace ove zagovarace iz politike mozda bi mogli zrncu naprijed????
Ko su oni da zamišljaju i ultimativno nastupaju
@gooUser922337x58 Oni koji blokiraju i Federaciju i državu ;)
Opancari, traktoristi,nije to za vas,vidjet ce te da nema nista od toga..
AL VAS MUČE STRANE SUDIJE - NE MOŽETE OD NJIH NIŠTA PRLJAVOG POSLA ZAVRŠITI !!!!
Može ali kada se ukinu Entiteti i usta vrati na Republiku Bosnu i Hercegovinu tamo svakako nema stranaca !
Sa tim papirom neka guzice obrišu i Dodik i Čović.
malo morgen, ti bi baja da uzimas ono sto tebi odgovara i da se drzis strogo Dejtona samo kad ide na tvoju ruku. Uspio si preko domacih sudija da neutralises sav kriminal koji si napravio.
Naglasak bi trebalo staviti na ZAMISLILI.