Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eki Zirokopter
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 BOSNO I HERCEGOVINO NAŠA DOMOVINO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovo ko biva iz kinder jajeta sastavito..
Respekt za ovo
jest sladak Heliiii...da mi e ovakav jedan
Jel ovo od lego kockica sklopljen.
Niko ne piše odakle su testovi
A sto je solak nabavio sebi igracaka, aferim... tu su znaci pare potrosene
Hajde sad Mariću,reci treba li helikopter.Dino je dva koplja ispred vas.
Od Sarajeva do Bihaca 310 kilometara. Tako ovo je prava stvar!!
na sta smo spali da nemamo ni poste helikopter
Sada ce se masovnim testiranjem postici efekat koji su prognozirali - "najgore tek slijedi".
Kazu Bake narucio jednog, dobar za izbornih promocija moze na dvije promocije za jedan dan
I dalje samopromocija, na slikama Solak dijeli, vozi zirokopter, zna jel se treba ili ne testirati, multipraktik insan 🤮🤮🤮 Nemamo ceste, pa nam ovo bas nuzno. Jesu osigurani "piloti", registrovan zirokopter itd. PA LJUDI MOJI, AKO I RADITE SVACIJI I SVOJ POSAO,RADITE ... NE MORATE SE SLIKATI ZA SVAKU SITNICU, PLACENI STE KAO I POLICIJA, VATROGASCI, HITNA POMOC .... PA SE NE SLIKAJU SA SVAKIM DJELOM URADJENIM U OKVIRU SVOJIH NADLEZNOSTI.
Kad se ne slikaju svima smeta i pričate kako FUCZ ništa ne radi kad se slikaju šta rade da dokažu onda pričate kako se samo slikaju
Treba kupiti Airbus H145 za civilnu zastitu bas za ovakve vanredne situacije!
Sad u ovakvim situacijama se vidi sva nemoc ovog drustva i stranaka koje vladaju na ovim prostorima, znam da ce mi komentar biti izbrisan, ali moram reci.
SBB i SDA protiv kupovine helikoptera. Sramota!!!
D iz ove situacije solak ce izac naj bogati zajedno sa direktoricon KCU S
Ovo izgleda da je PROMOTIVNI film FUCZ_a, bez ikakvog KONKRETNOG i REALNOG učinka !!! KORONAVIRUS je VELIKA POŠAST da bi se sa riješavala nekim IGRAČKAMA !!!!
Ne moze drzava sebi priustiti nabavku 3-4 normalne letjelice koje se mogu koristiti za medevac, nadzor granice i sl. Fuj