Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem i vas
e jadna dje izadjosmo iz onake birvaktile Jugoslavije pa nas sad svaka budala karindza?
EU je ovdje jasno istakla da vlasti moraju raditi svoj posao na uspostavi gradjanske drzave ili ce Visoki predatavnik koristiti svoje ovlasti ako budu blokirali napredak zemlje. U ovom slucaju, Smit je bio primoran da djeluje, EU je to prepoznala i pozdravila ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pisam vam se na EU i demokraciju
klasicna demoNkratija na zapadni nacin
Kakva je americka ubijaju po iraki, afganistanu, palestini, itd its
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada Schmidt dobar Muslimanima, dokle će to trajati, e jeste prelivode!
nepismeni klix novinari se sad bave i političkom analizom, vrh. bukvalno prve dvije rečenice trebaš pročitati da skontaš da ne kritikuju njega što ih je nametnuo, već naše političare što su ga primorali na to.
Ja očekujem od EU da se već jednom RASPADNE !!! Ovakva kakva je sad NAKARADNA nikome NE treba niti čemu služi !
Ovo iz EU nam kao lako dali zeleno svjetlo za pregovore o pridruživanju u njihov savez, njihov visoki predstavnik nam nameće izborni zakon oni su kao protiv toga i neko stvarno misli da mi možemo u EU, pa ovde haba lud zbunjenog ili se ne zna ko koga.
EU? ili tačnije Hrvatska, Mađarska, Austrija i ostali fašisti
Iz teksta se jasno vidi da EU nije uputila kritiku Šmitu, nego političarima koji su ovo trebali uraditi, a nisu, pa je morao Šmit.
hajde novinaru procitaj jos jednom ovo saopstenje da bi shvatio na koga se kritika odnosi
EU ne rise, i odhebite u skokovima sa vasom mentalnom dijarejom. Zakon ne zele ostatci tronozca HDZ i SNSD, i uslovljavali su nekakvim svojim budalestinama. Snsd odlaskom stranih sudija da bi mogli da nastave da rastavljaju drzavu a hdz nekakvim rasistickim etnoteritorijalnim budalestinama od izbornih zakona. A narocito SNSDU ne pase da ne mogu varati na izborima.
Adresirajte vase kritike ka maloruskom elementu SNSDu i hdzovim prijedlozima Nürnbergskih rasnih zakona 2.0 ili se nosite u ....
Politika!
Her Schmidt ima podrsku vecine Bosanaca
Samo schmidt bajo, ne bi ovi nasi kradljivci izborne volje do sudnjeg dana usvojili ove izmjene.
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravio citav jedan narod Bosnjacki
Ove migrante niposto nezaustavljati, nek idu tamo u tu govnaru.
Kad izgubis svoj identitet, suverinitet, svoje ja. Clanstvo u EU ces placati robstvom. Bices pudlica na lancu EU mocnika i lajaces kako ti se kaze. Za sve ce nam biti ovako ne samo ovaj zakon ili odluka. Prvo kod Marfija, Pa kod EU ambasada pa u OHR pa ces malo kod MMF pa u ERBD pa do savjeta Evrope, pa ces onda iz tog reci kako ti se kaze. Ali ces imati zvanje, fotelju, stranku u vlasti i kabinet.
Shmit ispade najveću domoljub, a ovo izgleda nije po mjeri legitimnih pa ovi kritikuju....