Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- EU nije imala, niti će imati nešto nalik \"bonskim ovlastima\", pojasnio je ambasador Schmunk na skupu koji je organizirao Ured njemačke Fondacije Heinrich Boll u BiH. Ovo u stvari znaci da ako ode OHR nema nikoga iznad Dodika, tj. ne postoji niko ko ce imati legalno pravo da zaustavi razbijanje BiH. Zato Srebi traze odlazak OHR, a SBiH nas vara kako ce ih zamjeniti Evropa, kao da je to isto.
ejs ko da se EU nesto moze pitati pored Dodika :D bit ce kako Mile kaze, nece njega EU uciti kako se sjeku drva po sumama