Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto što Milorad Dodik razmišlja o Vijeću ministara BiH, bolje mu je da razmišlja o ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, o likvidaciji robnih rezervi, o propasti tri banke u Republici Srpskoj, o najvećoj zaduženosti u regionu i o nezaposlenosti u RS koja je najveća u regionu", rekao je Denis Zvizdić
Otidjite mu sad Bakire i Denise na noge u Lukavicu u kafancugu i potpisite mu da dobije jos love od MMF-a!!! Jel to taj mehanizam koordinacije Deniseeee!!!? ??
lazovi!!! dosta mi je svega odem da klecim da pusim
Valja umrijeti fukare genocidasi , samo tek toliko .
Republika Srpska sa Dodikom na celu ide u propast i kada dodje do bankrota RS svi stanovnici BiH ce nekako vratiti dug a zauzvrat ime "Republika Srpska" se brise i sta cemo vam mi. Nismo vam mi krivi za ovo tiho samoubistvo.
Još malo Republika stižu promjene, a ovo je samoubilački atak na samu sebe (Mislim na R-Mrsku) dok Federacija ipak ima izvor za preživljavanje a ako se pitate kako pa odgovor je pred vama s ovim sazivom Vijeća Ministara na čelu s Zvizdićem nema zime i mi bošnjaci smo na to ponosni !!!!
Da ima ali ne za svakoga i to je to kao i RS samo svojima, pa dali si skontao tekst sine dragi !!!
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ipak NE govoru mrznje.
@Cova Zar nije podržavanje postojanja nakaradne izdrkotine Rs govor mržnje?
GRAĐANSKA BIH I TACKA,mnogima bi takvo uređenje drzave zacepilo usta,NACIONALISTIMA SVIH BOJA
Nacionalne oligarhije su uzurpirale drzavu unistavajuci je od 90te do danas. Jaka i demokratska drzava znaci prosperitet sto je obrnuto proporcionalno njenoj podjeli ili podjelama bilo koje vrste koje vode u siromastvo i rat.
Jao, pa opet su nam srbi krivi hahahahahahaha joj federalne dugogodisnje suplje :)
@arjuTOKINGtumi mozda jesu, ali nama niko drugi nego ovi "po-muslimacici" nije kriv sto je ovako u federaciji, sve ostalo je samo navlakusa i suplja za ljude koji ne kontaju.
RS je kancer kojeg treba odstraniti sto prije. Samo RBiH
sad ce DodiCk dat supka za aranzman od MMF-a...RS sumadija propala ko Grcka pa joj to jedini kratkorocni spas...dok sve ne padne kao kula od karata dole nakaradnoj tvorevini zvanoj RS
Kada pogledamo sta se to treba potpisat narocito manji blentitet treba da prvi lvice: potpisite odmah. Jedino sa ovim potpisom mogu spasit "svoju"zeljeznicu.isto vazi za most kod Bosanske Gradiske. Ova dva primjera ilustriraju da je odluka od dodika i covica ustvari prijetna/ucijena. Umijesto da se otvaraju i zadrze radna mijesta oni zele sve da uniste
Ja mislim da treba uposliti jos kojeg četnika i ustašu u drzavne institucije jer jedino tako cemo imati vise sanse za EU proekte i ulazak u Evropu....nek se jave ne uposleni Čete i ustaše SDA stranci i Izmetbegovicu oni ce ih odma uposliti po nacionalnom četničko - ustaškom kljucu...a ostali nek pripreme 30.000km i člansku kartu stranke .....bleeeee..bleeee🐑🐑🐑🐑
EU,HR,Srbija,Bosanski Srbi i HDZ... isto sranje! prvi uslovljavaju,drugi i treći sabotiraju,treći i četvrti ucjenjivaju! A svi zajedno mi dođu kao grupa dobro uhodanih šibičara koji igraju na isti fazon.Bošnjaci isparčkani u 5 nekakvih stranaka,zbunjeni i u totalnom behutu, pravdaju se što uopšte postoje?!
@arjuTOKINGtumi Upravo sad imamo tri odmetnuta SDA konja na čelu sa idiotom Sadikom Ahmetovićem koji zajedno sa SBB,SNSD i HDZ-om ruše vijeće ministara. Nevjerovatno?! SBB ima dosta čestitih ljudi ali je Radončić apsolutni rak Bošnjačkog korpusa,isto tako SDA ako nastavi sa politikom popuštanja,ni oni nisu ništa manje štetni Bošnjačkom narodu...Nije dobro!!
Jedini izlaz je primijeniti kiparski model na Bosnu, dozvoliti Federaciji sama da ide ka EU, a RS neka se koprca na relaciji Minsk - Moskva, s tim sto im ne treba dati medjunarodno priznanje, tako da bi Federacija bila poput grckog dijela Kipra, a RS poput turskog dijela koju niko ziv ne priznaje osim Turske, i mirna Bosna. Ionako nam RS svojim jadom i bijedom i siromastvom kvari svaku mogucu statistiku na drzavnom nivou. I onda i jedni i drug sretni. :)