Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazno bratstvo i jedinstvo, manite nas ovoga svega vam
Projekat zvani promašaj!
E ljudi ovi stranci samo bratstvo i jedinstvo dok ne narede da opet klanje pocne...samo nas zajebaju...svak sebi i dobro kakvo vise lazno bratstvo i jedinstvo...
Učili o međureligijskom dijalogu i toleranciji, pomirenju, ljudskim pravima. Na ovakva sranja samo glupavi bosnjo pada
Ovo je lijepa gesta, neka mladi uce o genocidu u Vukovaru, Srebrenici, o genocidu nad Hrvatima srednje Bosne itd
Gledaj komentara, kao volili bi oni druge i drugacije al' nisu naivni pa kao u odbrani mrze. Manite lafine. Svaka cast ovim mladim ljudima.
Klix Bosnjaci, terajte se u materinu ! Dokle cete siriti mrznju? Dokle cete izigravati nevine,praviti od sebe zrtvu,napadajuci druge?! P vam m,kako je doslo do rata? Pogledajte konvenciju SDA pre pocetka rata,sta vam zlocinac,omladinac Handzar divizije govori u decembeu 1991,dakle pre rata.Pa onda raspisujete referendum.Sta ste mislili,da ce Srbi pohrliti u takvu drzavu,a da se ne pitaju.A onda pricate o "agresiji",sikter bagro!
Tako je...kod bosnjaka vidis samo dvolicnost...
pa znaju svi mladi sta se desilo od tih mladih ! samo sto ih roditelji uce pogresno!
Ovi s Pala su vec tome poduceni, gube vrijeme
Ovo su iloji, ali postoje i morloci, oni nisu goveda kao iloji i nije se zayebavat sa njima
Ovo treba potencirati a ne svaki dan 12 vijesti o vepru iz Laktasa.
Bravo
Neumorni su ovi iz EU, prvo su nas osakatili marksizmom sače nas dotuć gej lezbo radosnim stilovima života
ovaj sa Pala cuo samo za Ahmice i Kazane i o tome ce pricati ,a o Srebrenici i Prijedoru ,Visegradu...pravi se grbav, ni rijeci o tome ..
Tinejdžeri manite se mržnje, kad se ukaže prilika karajte se međusobno ,ljubav i samo ljubav ali samo ako druga strana uzvraća!
Ako tako nastavite necete nikad u EU pa eno nove generacije Hrvata vise ne mrze Srbe! A oni u EU ! Drbi im svasta radili u Hrvatskoj ali je sve pomireno, idioti govedooo!!!
ovi s pala su imali sigurno mnogo toga za prenijeti drugima
Sad ispade Pale grad 😂😂😂😂