Jelko Kacin u posjeti BiH
0
"EU ne vjeruje izjavama, nego samo akcijama"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopove vratite pare štedišama LJubljanke banke. LOPOVI LOPOVI LOPOVI
sta je jazavac, dok je bio pokojni Tuđman ziv bili ste manji od misa, a sad kao dizes glas.Vi ste kao nova mlada usli u EU a zna se sta se radi sa mladom?, zato je bolje nama(Hrvatskoj ) sto ste nas zaustavili.
Trebali su poslati Denisa Grazza ili Dinu Mustafica... ili Danisa Tanovica..... Ah, da ! Oni jos uvijek nemaju legitimitet da govore na Evropskom parlamentu - (J.Pejakovic) : U ime (konstitutivnih) naroda - oni bi na svim jezicima govorili, RADILI u ime, i za dobrobit svih naroda koji zive na prostoru bivse drzave BiH - a samim tim i za dobrobit EU.
Trebali su poslati Špirića on zna par rečenica ruskog jezika
zar je turska na istoku balkana?
Zbog stranih jezika Dodik napustio skup Subota, 07 Februar 2009 U Minhenu je jučer otvorena Konferencija o sigurnosti u svijetu na kojoj prisustvuje na desetine svjetskih lidera. Na konferenciji kao bh. delegacija našli su se član predsjedništva BiH, Haris Silajdžić, ministar vanjskih poslova, Sven Alkalaj i premijer RS-a, Milorad Dodik. Nebojša Radmanović je odgodio putovanje zbog zdravstvenih problema. Nakon pozdravnih riječi Wolfganga Ischingera, nakon čega je uslijedilo zasjedanje o temi \"Neproliferacija, kontrola naoružanja i budućnost nuklearnog oružja - da li je moguća potpuna zabrana\", Dodik je demonstrativno napustio skup i povukao se u svoju hotelsku sobu, piše današnji Dnevni avaz. Kako dalje prenosi Dnevni avaz, glavni razlog ovakvog poteza je taj što Dodik ne poznaje nijedan od tri jezika koji se koriste na skupu - engleski, francuski i ruski.
Turci, pa zar Zlovenca za niskog predstavnika??? hahahahahahaha
Jao, kad se sjetim sta je nekad bilo...gdje su bile i Bugarska i Rumunija, i Ceska i Slovacka, i Poljska...a o Albaniji da ne govorimo!!! Svjetlosnim godinama iza nas!!! Sve bih iz sveg glasa zakukala!!! \"Sta ucini Strahinjicu Bane\"!!!
jesi hajvan. dva naroda od tri mrze bih, a jos ce oba od njih moci putovati vani bez viza. tako da ce opstrukcija bih biti jos veca jer ih nij ebriga, i samo ce kao slucajno bosnjaci trpiti sve to.
Valjda je mislio \"opaliti sakom po stolu\"? Ono:\"dosta vise, bre\"!!!
Peder jedan, kako si se ono sinoć ponašao prema Nikolini?! :D
Bas me zanima sta je mislio pod ovim \"opaliti\"??? U nekom ulicnom zargonu, to bi znacilo...opaliti...ehhh...he,he...jeste sigurni da ste dobro preveli ovo?