Saopštenje Bildta i Steinberga
0
'EU i SAD su predane radu sa vlastima u BiH'
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
92-95 bijeljina, zvornik, vlasenica, srebrenica, rogatica, foca, visegrad, prijedor, doboj, brcko itd klanje civilnog stanovnistva, logori, silovanje itd. znaci etnicko cisenje =genocid eto takozvane \'rs\'
Jebao VAS taj termin FAŠISTIČKA..... PA VI STE NAJVEĆI FAŠISTI U WW2 BILI........ Najmanje vas je bilo u partizanima...... I samo kukate....ko picajzle neke.....
BiH treba sto prije uci u NATO da bismo se mogli prikljuciti slobodarskim narodima koji ratuju protiv terorizma u Avganistanu i Iraku. Bit ce lijepo vidjeti nase momke kako izvrsavaju odgovorne zadace sirom svijeta.
vi drzite bosnu i hercegovinu u zatvorenom krugu SRAMA,VI ste ti koji dave vec skoro deset godina nasu drzavu i narod-ZNAMO DOBRO KOLIKI STE PRIJATELJ BILDTE NASOJ DRZAVI I Bosnjackom narodu! Vi samo radite za IDEOLOGIJU O VELIKOJ FASISTICKOJ SRBIJI i za vas LICNI INTERES! Od vas OCEKUJEMO NAJGORE,nazalost! BiH4EVER!
jahaci magle i morskih dubina..... davno su oni mogli postaviti stvari na svoje mejsto samo da su htjeli...
da li je politika zanimanje ili hobi?
Fakat su dosadni. Nema vise satorske cirkusijade, razlaz.